ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Η πορνοστάρ θέλει να επιστρέψει τα 130.000 δολάρια για να μιλήσει ανοικτά για τη σχέση της με τον Τραμπ

0

Τα χρήματα που έλαβε από τον προσωπικό δικηγόρο του Τραμπ για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τη σχέση της με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ θέλει να επιστρέψει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Κι ο λόγος είναι ότι θέλει να αποδεσμευτεί από τη συμφωνία εχεμύθειας και να μιλήσει ανοικτά για τις σεξουαλικές της επαφές με τον μεγιστάνα των ακινήτων.

Με επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι στον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κοέν, η Ντάνιελς -κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- προσφέρεται να καταβάλει μέχρι την Παρασκευή τις 130.000 δολάρια σε λογαριασμό που θα υποδείξει ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος. Δίνει μάλιστα προθεσμία μέχρι σήμερα το μεσημέρι (ώρα Νέας Υόρκης) στο στρατόπεδο του Τραμπ για να κάνουν δεκτή την προσφορά της.

Με την επιστολή ζητείται να μην κινηθεί νομικά η πλευρά Τραμπ για να εμποδίσει τη μετάδοση μιας συνέντευξης της Ντάνιελς από την εκπομπή “60 Μinutes” του CBS, που της πήρε πρόσφατα ο δημοσιογράφος Άντερσον Κούπερ.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι αν γίνει δεκτή η πρότασή της για επιστροφή στο ακέραιο των χρημάτων που είχε λάβει από τον Κοέν, τότε θα της επιτραπεί να μιλήσει ανοικτά για τη σχέση της με τον Πρόεδρο και τις προσπάθειες να τη φιμώσουν και ότι θα χρησιμοποιήσει και θα δημοσιεύσει μηνύματα φωτογραφίες και βίντεο που σχετίζονται με τον Πρόεδρο και ενδεχομένως έχει στην κατοχή της χωρίς το φόβο αντιποίνων.

Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Λευκός Οίκος έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε ερωτική σχέση μεταξύ της Ντάνιελς και του δισεκατομμυριούχου το 2006, ένα χρόνο μετά το γάμο του με τη Μελάνια, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ η πορνοστάρ έχει στη διάθεσή της ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο που «καίνε» τον Τραμπ για την περίοδο που είχαν σχέση.

Σημειώνεται ότι η Ντάνιελς χαρακτηρίζει άκυρη τη συμφωνία με τους ανθρώπους του Τραμπ, καθότι δεν την υπέγραψε ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ