ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με όπλο στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης!

0

Απίστευτη σκηνή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου έχοντας το όπλο του σε περίοπτη θέση! - Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο Σαββίδης είπε στον διαιτητή Κομίνη "είσαι νεκρός"!

Ο φωτογραφικός φακός εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όταν έβγαλε το μπουφάν του αποκαλύφθηκε ότι οπλοφορούσε!

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, λίγο μετά την είσοδο του, όπου ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν, ο Ιβάν Σαββίδης είχε περασμένο στη ζώνη του ένα όπλο σε μια εικόνα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά γήπεδα.

ΑΕΚ: «Σαββίδης προς διαιτητή: Είσαι νεκρός»!

Το... ντου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο έχει ως αποτέλεσμα η Ενωση να ενημερώνει επισήμως για όλα όσα είπε ή έκανε ο Σαββίδης κατά την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Και ένα από αυτά που είπε και έκανε, όπως ενημερώνει επισήμως η ΑΕΚ, ήταν να κάνει λόγο για... νεκρό Κομίνη!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα λέει επισήμως η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Σαββίδης είπε το εξής προς τον Κομίνη: «Είσαι νεκρός»! Παράλληλα, η ΑΕΚ λέει επισήμως ότι στα αποδυτήρια της Τούμπας υπάρχουν πιέσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ προς τον Κομίνη για να... μετρήσει το γκολ από τα αποδυτήρια!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ