ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μπάρμπα - Φραγκούλης ετοιμάζουν συναυλία για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς

0

Μάριος Φραγκούλης και Βάνα Μπάρμπα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναυλία αλληλεγγύης για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία!

Την αποκλειστική είδηση, που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «Espresso», επιβεβαιώνει η ίδια η ηθοποιός και τομεάρχης Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας, η οποία μαζί με πολλά άλλα μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής ζωής του τόπου και σωματεία και σε συνεργασία με το υπουργείο Μετανάστευσης αρχίζει μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία για την απελευθέρωσή τους.

«Πρέπει να σηκωθούμε όλοι από τους καναπέδες μας. Δεν πάει άλλο. Μας χτυπούν από παντού και πρέπει να αντιδράσουμε» τονίζει η κυρία Μπάρμπα, η οποία συμμετέχει στην καμπάνια αυτή με το σωματείο της Πολίτες εν Δράσει και προσθέτει: «Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν ο πρώτος που απάντησε θετικά στην πρόταση και είναι πολύ σημαντικό, γιατί το όνομά του είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη. Με τη συναυλία αυτή θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών και να αφυπνίσουμε τους απανταχού Ελληνες».

Η συναυλία θα δοθεί στα τέλη του Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής και, όπως προαναγγέλλει η Βάνα Μπάρμπα, θα έχει μεγάλη συμμετοχή καλλιτεχνών: «Θα είναι πολλά, μεγάλα και ποικίλα τα ονόματα. Είμαστε Ελληνες και είμαστε όλοι μια φωνή και μια ψυχή και στα καλά και στα δεινά».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ