ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Έβρο: Κρατείται Τούρκος υπήκοος

0

Πρόκειται για άτομο Κουρδικής καταγωγής το οποίο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ - Ο 41χρονος πέρασε τρέχοντας από το τουρκικό τελωνείο και βρέθηκε στην ελληνική πλευρά όπου ακινητοποιήθηκε από στρατιωτικούς

Σε συναγερμό τέθηκαν οι ελληνικές αρχές, το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας Τούρκος πέρασε παράνομα τα σύνορα στις Καστανιές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πολίτης ξεκίνησε να τρέχει από το τουρκικό τελωνείο με κατεύθυνση τα ελληνικά σύνορα.

Οι Τούρκοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, όμως ο πολίτης δεν σταμάτησε, ούτε όταν έπεσαν, σύμφωνα με το «www.thrakinea.gr», πυροβολισμοί στον αέρα από Τούρκους στρατιώτες.

Ο πολίτης δεν σταμάτησε ούτε όταν πέρασε στο ελληνικό έδαφος και τελικά ακινητοποιήθηκε από στρατιωτικούς οι οποίοι στη συνέχεια τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο τελωνείο στις Καστανιές.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, καθώς κανείς αρχικά δεν μπορούσε να γνωρίζει το τι έχει συμβεί.

Όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για Τούρκο κουρδικής καταγωγής ηλικίας 41 ετών (είχε γεννηθεί το 1977) που δήλωσε ψυκτικός-υδραυλικός στο επάγγελμα. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα τουρκικό διαβατήριο χωρίς βίζα

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει συλληφθεί, αλλά βρίσκεται σε προστατευόμενη φύλαξη καθώς βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια αλκοόλ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ