ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέθυμνο: Ετοιμάζονται για τον γύρο της Κρήτης σε... πατίνια

0

Οι αθλητές ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας

Ποτέ ένα άθλημα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό που να αφιερώνουν το πρωινό του Σαββάτου στην... προπόνηση!

Μαθητές όλων των ηλικιών στη μαρίνα Ρεθύμνου εξασκούνται εντατικά στα πατίνια. Είναι η ομάδα ΟΚΑ Πρέβελη με παρουσία και στο εξωτερικό, ενώ τώρα ετοιμάζονται για τον γύρο της Κρήτης σε πατίνια, αποτελώντας παράλληλα πόλο έλξης αθλητικού τουρισμού στην Κρήτη.

Πλήθος αθλητών, συλλόγων, μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων από το εξωτερικό θέλουν να βρεθούν στην Κρήτη με αφορμή το διασκεδαστικό άθλημα, ενώ το σωματείο του Ρεθύμνου, έχει αναγνωριστεί από τη διεθνή αρμόδια ομοσπονδία, όμως είναι και το μοναδικό ανά την Ελλάδα στο είδος του! Τα παιδιά με τα πατίνια έχουν βγάλει "φτερά" και ταξιδεύουν με το άθλημα που αγαπούν τόσο νοητά, όσο και σωματικά, είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από το απαιτητικό σχολείο, με επόμενο στόχο τη συμμετοχή σε Ολυμπιάδα.

Έτρεξαν με αλεξίπτωτα αντίστασης για να ενδυναμωθούν, σε κυκλική πορεία για εξάσκηση στις στροφές, ενώ ο προπονητής του τμήματος πατινιών, Μανώλης Σφακιανάκης, καλεί τους γυμναστές ανά την Ελλάδα να ασχοληθούν με το άθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το γύρο της Κρήτης σε πατίνια, ο ΟΚΑ Πρέβελη θα ενισχύσει στην πράξη το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, ενώ την όλη προσπάθεια θα στηρίξει έμπρακτα και ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ