ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 26χρονος με 32.500 κροτίδες στη κατοχή του!

0

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών έλεγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τις οποίες ο 26χρονος κατέχει και εμπορεύεται κροτίδες μέσω διαδικτύου, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, κατόπιν επικοινωνίας μαζί του,  συμφώνησαν να του αποστείλει τμηματικά, μέσω μεταφορικής εταιρίας, ποσότητα κροτίδων έναντι χρηματικού ποσού.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, παρελήφθησαν τμηματικά χθες (23.03.2018) και σήμερα (24.03.2018), τα συγκεκριμένα δέματα από την μεταφορική εταιρία, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν συνολικά 32.500 κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Κατόπιν, ενημέρωσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην Αθήνα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ