ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σπουδές Τυροκομίας στη Grant

0

H Grant, ανακοινώνει έναρξη νέου τμήματος τυροκομίας τη Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.

Συνολική διάρκεια του Προγράμματος είναι 5 μήνες με στόχο την  τέλεια κατάρτιση των Σπουδαστών σε ένα περιζήτητο και συνάμα απαιτητικό κλάδο. Οι Σπουδαστές εκπαιδεύονται  σε θέματα όπως την παραγωγή του γάλακτος και τις συνθήκες παραγωγής του, τη σημασία της α’ ύλης, τις φυσικοχημικές ιδιότητες του γάλακτος, τους κανόνες ατομικής υγιεινής και υγιεινής χώρων για την παραγωγή γάλακτος, τους χώρους και τον εξοπλισμό τυροκομείου σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, τα διεθνή πρότυπα και την Ελληνική Νομοθεσία. ελέγχου Επίσης, παρασκευάζουν παραδοσιακά τυριά και εκτελούν βασικές οργανωτικές και εργαστηριακές μετρήσεις ποιοτικού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές επισκέψεις σε τυροκομικές μονάδες του Νομού μας με στόχο την γνωριμία με τους Επαγγελματίες και την δυνατότητα συνεργασίας μαζί τους.

Μετά από θεωρητική και πρακτική εξέταση, η ACTA είναι ο οργανισμός που εκδίδει το

Πιστοποιητικό Τεχνίτη Τυροκόμου. Η ACTA είναι φορέας πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού, που ίδρυσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και σκοπός του είναι να παρέχει πιστοποιήσεις γνώσεων και δεξιοτήτων.  

H Eπαγγελματική Τυροκομία απευθύνεται σε:

  • Κτηνοτρόφους
  • Ερασιτέχνες αγρότες
  • Τεχνολόγους τροφίμων
  • Τυροκόμους
  • Και σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά σε τυροκομικές μονάδες ή  για δημιουργία οικοτεχνίας

Τα νέα Τμήμα Τυροκομίας ξεκινούν 16 Μαρτίου 2018.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την  Grant στο τηλέφωνο 2831035588.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ