ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τα μεσάνυχτα ξεκινά η αποκομιδή των σκουπιδιών

0

 

Απόψε τα μεσάνυχτα ξεκινούν οι πρώτες βάρδιες των συμβασιούχων του δήμου στην καθαριότητα προκειμένου να αρχίσει η περισυλλογή των απορριμμάτων μετά από τέσσερα 24ωρα που διήρκησε η απεργία και συγχρόνως η κατάληψη της μάντρας του δήμου στα Μισίρια.   

Επέστρεψαν στις εργασίες τους όλοι οι συμβασιούχοι της καθαριότητας του δήμου Ρεθύμνου μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν σχεδόν ολόκληρη τη σημερινή μέρα.

Ωστόσο νωρίτερα και συγκεκριμένα από το μεσημέρι, αποφάσισαν να λήξουν και την κατάληψη στη μάντρα αυτοκινήτων του δήμου στα Μισίρια,

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά τη γραπτή διαβεβαίωση του αντιδημάρχου Δημήτρη Λελεδάκη, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα καθαριότητας κ. Στέλιου Σαμψών και της Γενικής Γραμματέως του δήμου κ. Χρυσούλας Ψαρουδάκη που υπέγραψαν ότι θα παραστούν στη δικάσιμο και θα στηρίξουν όσο μπορούν τους εργαζομένους στην καθαριότητα.

Οι ίδιοι πάντως όπως υποστήριξαν, γύρισαν στην εργασία τους σκεπτόμενοι πρώτα την πόλη και τους πολίτες του Ρεθύμνου που για τέσσερις μέρες έζησαν με την απειλή των σκουπιδιών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ