ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Calcetto cup ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 - Πρωταθλητής PLATANOS TOURS

0

Πριν από μερικές μέρες έγινε στο CALCETTO mini soccer ο τελικός του χειμερινού πρωταθλήματος.

Στον μεγάλο τελικό αναμετρήθηκαν οι ομάδες PLATANOS TOURS και ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΟΥΦΙΑΝΑΚΗΣ. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα PLATANOS TOURS με σκορ 3-2  η οποία είναι η πρωταθλήτρια για το CALCETTO CUP ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 αφήνοντας στην δεύτερη θέση την ομάδα ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΟΥΦΙΑΝΑΚΗΣ .

Αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού ακολούθησαν βραβεύσεις και απονομές στις ομάδες που διακρίθηκαν.

Μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους παίκτες των ομάδων και βραβεύτηκαν κατά σειρά οι παρακάτω ομάδες για διαφόρους λόγους:

Καλύτερη άμυνα: ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΟΥΦΙΑΝΑΚΗΣ

Καλύτερη επίθεση: PLATANOS TOURS

Δεύτερη θέση: ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΟΥΦΙΑΝΑΚΗΣ (δωροεπιταγή αθλητικού υλικού 180€)

Πρώτη θέση: PLATANOS TOURS (δωροεπιταγή αθλητικού υλικού 300€)

Οι ομάδες συμμετείχαν στο πρωτάθλημα με τους εξής παίκτες:

PLATANOS TOURS: ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΜΑΘ. ΚΛΑΔΟΣ ΠΑΝ.. ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΛΑΚΗΣ Μ. ΖΟΥΜΠΕΡΑΚΗΣ Ν. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚ. ΚΟΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚ. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΟΥΓΕΝΤΑΚΗΣ Β.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΟΥΦΙΑΝΑΚΗΣ: ΣΚΟΥΛΟΥΦΙΑΝΑΚΗΣ Γ , ΣΑΒΒΑΚΗΣ Χ., ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗΣ Κ., ΜΠΑΣΤΑΚΗΣ Γ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ Χ., ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Χ., ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ Μ.,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤ., ΨΥΧΑΡΑΚΗΣ Ε.

Η διοίκηση του CALCETTO mini soccer επίσημη εγκατάσταση της EMF (European Minifootball Federation) όπου διεξάγεται και το πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα UNILEAGUE ευχαριστεί και δίνει πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα PLATANOS TOURS αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες για την συμμετοχή.

Τέλος, ενημερώνει ότι έχει ξεκινήσει το νέο ανδρικό πρωτάθλημα το SOCCER CHALLENGE που είναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ και ο πρωταθλητής θα κερδίσει ταξίδι στο Λουτράκι στην Κόρινθο στην τελική φάση.

calcetto mini soccer

Παίξε μπάλα!!!

Ο αθλητισμός είναι υγεία!  Τηλ. 2831020004-6937111621

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ