ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Oριστική η εισήγηση για GREXIT στο ελληνικό ποδόσφαιρο

0

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ έκανε επίσημη εισήγηση στην FIFA για GREXIT!

Μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του διανύει το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού το GREXIT δεν είναι πλέον σενάριο ή σκέψη. Κι αυτό γιατί ο επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ έκανε επίσημη εισήγηση στην FIFA για GREXIT!

Η εισήγηση του Χούμπελ αφορά ολοκληρωτικό αποκλεισμό επ’ αόριστον, χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος και χωρίς να εξαιρείται η Εθνική ομάδα!

Στην επιστολή του Χούμπελ μεταξύ άλλων, γίνεται στα περιστατικά βίας που «προβλήθηκαν διεθνώς», στα γεγονότα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στην διακοπή του πρωταθλήματος στην διαγραφή του ΠΑΟΚ από την ECA, στις δικαστικές υποθέσεις που καθυστερούν, στην πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες και όχι στον αγωνιστικό χώρο και στις συστάσεις της Επιτροπής Παρακολούθησης προς την ΕΠΟ που δεν υλοποιήθηκαν.

Πάντως, όπως προκύπτει από το έγγραφο, η εισήγηση δεν θα πάει στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA, κάτι που θα συνεπαγόταν άμεσες αποφάσεις με άμεση ισχύ. Θα πάει στην Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών, κάτι που σημαίνει ότι το θέμα της Ελλάδας θα συζητηθεί τον Μάιο ή και τον Ιούνιο, ώστε στη συνέχεια να συζητηθεί και να εγκριθεί (ή όχι) από το Συμβούλιο της FIFA.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ