ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Απίστευτη τροπή με τη ζωοκτονία

0

Κατέθεσε ευνοϊκά σε βάρος του θύτη για να τον αφήσουν ελεύθερο και έπειτα να τον εκδικηθεί επιβάλλοντας ο ίδιος τον νόμο

Μια απίστευτη τροπή έλαβε σήμερα η υπόθεση που "άνοιξε" την περασμένη Παρασκευή στο Γεράκι, με την ζωοκτονία 100 προβάτων για λόγους αντεκδίκησης και που φάνηκε προς στιγμή οτι λαμβάνει τέλος, μετά τη σύλληψη των τριών δραστών.

Σήμερα, οι τρεις κατηγορούμενοι για την σφαγή, πέρασαν την πόρτα του Δικαστικου Μεγάρου για να απολογηθούν με βασικό κατηγορούμενο έναν 44χρονο, πού είχε συλληφθεί στην περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Ο ιδιοκτήτης της στάνης και θύμα της εκδικητικότητας των δραστών, κατέθεσε στο δικαστήριο οτι ο 44χρονος δεν φαίνεται να κρύβεται πίσω από την σφαγή των προβάτων του.

Η κατάθεση αυτή έκπληξη του θύματος όπως καταγγέλεται με βάση τα όσα ακολούθησαν, είχε μοναδικό σκοπό να οδηγήσει τη δικαιοσύνη στην απελευθέρωση του κατηγορούμενου έτσι ώστε να μπορει έπειτα ο ίδιος να "επιβάλει το νόμο".

Πιο συγκεκριμενα, το δικαστήριο, μετά την καθοριστικής σημασίας κατάθεση του θύματος, άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους το 44χρονο βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος μετά την ευνοϊκή για αυτόν απόφαση, πήγε με την οικογένειά του για καφέ, κοντά στα Δικαστήρια.

Τότε, ο ιδιοκτήτης της στάνης που δέχτηκε την επίθεση, περνώντας από την καφετέρια, λογομάχησε με τον 44χρονο και στη συνέχεια ο καβγάς μετατράπηκε σε άγρια συμπλοκή με τον 44χρονο να οδηγείται στο Νοσοκομείο χτυπημένος στο κεφάλι με καρέκλα.

Νωρίτερα αξίζει να σημειωθεί, στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, είχε προκληθεί ένταση, όταν άτομα από την οικογένεια του θύματος, επιτέθηκαν σε βάρος ενός εκ των άλλων δύο κατηγορουμένων και της γυναίκας του.

Ο δικηγόρος του 44χρονου Βασίλης Σπανουδάκης αλλά και ο δικηγόρος των δύο άλλων κατηγορούμενων, Γιώργος Κοκοσάλης, σε δηλώσεις τους καταδίκασαν την επίθεση ενώ όπως όλα δείχνουν η υπόθεση δεν θα σταματήσει εδώ.

Ο κ. Σπανουδάκης επεσήμανε οτι είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο το θύμα κατέθεσε ευνοϊκά προς όφελος του 44χρονου με στόχο όπως είπε να αφεθεί ελεύθερος και στη συνέχεια να επιβάλει τον.... δικό του νόμο.

Όπως προανήγγειλε ο δικηγόρος αναμένεται να υποβληθούν μηνύσεις σε βάρος του θύματος που σήμερα έγινε θύτης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ