ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Υπόμνημα προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δ. Ρεθύμνης

0

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με το παρόν υπόμνημα θεωρώ, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρεθύμνης οφείλει να καταδικάσει απερίφραστα με προσωπική ανοιχτή ψηφοφορία των Δημοτικών του Συμβούλων τη δημόσια τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Κώστα Πολοπετράκη σε εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνης στις 16 Απριλίου 2018 ως άκρως αντιδημοκρατική που προκαλεί αλγεινή εντύπωση και αποστροφή.

Όπως ήδη γνωρίζετε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο εν λόγω Δημοτικός Σύμβουλος εξέφρασε κατά τη διάρκεια της ανωτέρω εκδήλωσης την πεποίθησή του, ότι πρέπει να απομονώσουμε το πολιτικό σύστημα, θα πρέπει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο στρατός, όπως επίσης προέτρεψε νεοσυσταθέντα φορέα να αναλάβει τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης προς την κατεύθυνση αυτή.

Επίσης, θα ήθελα να Σάς ενημερώσω, ότι ο κύριος Πολοπετράκης αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της ανωτέρω επίκλησής του έχει τεθεί εκτός της δημοκρατικής δημοτικής παράταξής μας ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Δήμο Ρεθύμνης με την οποία είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του 2014.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ