ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η Τζίνα Αλιμόνου απαντά στον Παύλο Βαρδινογιάννη

0

Η Δικαιοσύνη, μετά από ενδελεχή έλεγχο και κατ' αντιπαράσταση διαδικασία αποφάνθηκε ήδη δύο φορές, στον πρώτο βαθμό και στο εφετείο, ότι νομίμως και ορθώς έχω τα παιδιά στην Ελλάδα και είμαι μια άξια μητέρα".

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η πρώην σύζυγός του Τζίνα Αλιμόνου βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας πριν από μερικές ημέρες, όπου εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του επιχειρηματία σε βάρος της ηθοποιού. Στο επίκεντρο της διένεξης βρίσκονται τα τέσσερα παιδιά τους και η επιμέλειά αυτών. Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του είναι ακατάλληλη για να έχει την επιμέλεια των παιδιών και ζήτησε από το δικαστήριο τη διενέργεια εξέτασης DNA της εναγομένης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κάνει χρήση ναρκωτικών. Η δικηγόρος του Παύλου Βαρδινογιάννη, Έλενα Τζούλη, ζήτησε να ληφθεί βιολογικό υλικό από τις τρίχες της εναγομένης, το οποίο εν συνεχεία να εξεταστεί από το εξειδικευμένο τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν στη συνέχεια στον Τύπο απάντησε, για πρώτη φορά, η Τζίνα Αλιμόνου μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της:

Με έντονη αγανάκτηση παρακολουθώ τα ποταπά ψεύδη και τις συκοφαντίες που ισχυρίζεται για μένα ο εν διαστάσει σύζυγός μου, τα οποία προβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.

Η δική μου πλευρά απουσιάζει παντελώς από τα κατευθυνόμενα αυτά δημοσιεύματα, που έγιναν συνειδητά και χωρίς αιδώ, προκειμένου να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τον εν διαστάσει σύζυγό μου στο σχέδιό του να πάρει τελικά τα παιδιά μας στην Αμερική, για να τα μεγαλώσουν οι υπάλληλοί του.

Η Δικαιοσύνη, όμως, μετά από ενδελεχή έλεγχο και κατ’ αντιπαράσταση διαδικασία αποφάνθηκε ήδη δύο φορές, στον πρώτο βαθμό και στο εφετείο, ότι νομίμως και ορθώς έχω τα παιδιά στην Ελλάδα και είμαι μια άξια μητέρα. Ο εν διαστάσει σύζυγός μου θα κληθεί, εξάλλου, λίαν συντόμως να απολογηθεί στη μήνυση που έχω ασκήσει από διμήνου για τις ιταμές συκοφαντίες του, που τελικά, εκτός από εμένα, πλήττουν καίρια και τα ίδια τα παιδιά μας.

Εγώ ως γυναίκα που θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματά μου από τον εκφοβισμό που υφίσταμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, θα συνεχίσω να είμαι ταγμένη στο έργο της μάνας, με μόνο σκοπό την προστασία και την ανατροφή των τεσσάρων ανήλικων τέκνων μου, ηλικίας πέντε και εννέα ετών, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ