ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο κ.Σαμαράς με συνέντευξη του εμπαίζει την νοημοσύνη μας

0

Ο κ.Σαμαρας με συνέντευξη του εμπαίζει την νοημοσύνη μας .

Ο κ.Σαμαράς μιλώντας σε συνέντευξη του για συνεργασίες της επόμενης μέρας ,ασεβεί και στην μνήμη μας και εμπαίζει την νοημοσύνη μας.

Ο κ Σαμαράς έχει και ασθενική μνήμη και μας προκαλεί όταν μας λέει ότι την νέα κυβέρνηση πρέπει να συγκροτήσουν Ν.Δ και το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ,επικαλούμενος μια δήθεν επιτυχημένη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ , μετά την ανατροπή της Κυβέρνησης Παπανδρέου.

Αν μιλάτε λοιπόν για συνεργασίες,σε πιο δύσκολες εποχές που ήταν και αχαρτογράφητες. ´

Γιατι δεν συνεργαστήκατε να βγει πιο γρήγορα η χώρα απο την κρίση με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ Παπανδρεου?

Γιατι δεν μιλήσατε τότε για τα αιτία της κρίσης που έφερε η Κυβέρνηση Καραμανλή ,μονο είσαστε κ Σαμάρα εναςέξ αυτών που μας εξαπατούσαν με συνεντεύξεις σας το καλοκαίρι του 2009 οτι το έλλειμα ήταν 4% ενώ οταν ανατράπηκε ο Παπανδρεου και καταλάβατε την εξουσία με ψεύδη,παραδεχθήκατε το έλλειμα οτι ήταν στο 16%?

Οσον δε αφορά την επιτυχημένη σας πορεία σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ,μετα ανατροπή Παπανδρεου,

αποδείξατε οτι και δεν καλυτερευσατε τα πράγματα κυρίως στην ζωή των ανθρώπων που δοκιμάστηκαν.

Απολυσατε ανθρώπους πουλήσατε κερδοφόρες επιχειρήσεις μοιράσατε κατεπιλογην επιδόματα με πελατειακές λογικές, απο τα ματωμένα πλεονάσματα,

σε συγκεκριμένες ομάδες ,για να τις προσετερισθείτε.

Σταματήσατε το μεταρρυθμιστικό έργο του Παπανδρέου.

Καταργήσατε τον νόμο των τριγωνικών συναλλαγών εξυπηρετώντας παράσιτα και υποκλοπείς του δημοσίου πλούτου.

Ακυρώσατε στην ουσία μη εφαρμόζοντας τους νόμους Παπανδρέου για το λαθρεμπόριο καυσίμων και το λαθρεμπόριο καπνού,που ούτε και αυτή την περίοδο εφαρμόζονται επαρκώς.

Δεν ψηφίσατε την πρόταση νόμου βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την φορολόγηση των αφορολόγητων εμβασμάτων εξωτερικού .

Δεν ψηφίσατε την τεκμηριωμένη πρόταση νόμου βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές

και όλα αυτά για να έξυπηρετήσετε ,πολιτικούς σας φίλους μεγαλοσχήμονες.

Όλα  Όμως αυτά ήταν αντίθετα με την ψυχή και την συνείδηση του ΠΑΣΟΚ που καταβαραθρώθηκε η μάλλον σε συνεργασία το καταβαραθρώσατε στο 4%

Αυτά επιτύχατε κυρίως κύριε Σαμάρα,

Για να μην πω για τα Ζάππεια ,τους αγανακτισμένους που συμμετείχατε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλες αυτές τις αστειότητες που μετήλθατε προς εξαπάτηση του Ελληνικού λαού Και πολλά άλλα που χρειάζεται ολόκληρο βιβλίο για να αποτυπωθούν.

Αφου λοιπόν κύριε Σαμάρα είχες εντοπίσει όπως αναφέρεις τα αιτία της κρίσης γιατι δεν συνεργάστηκες με την εκλεγμένη κυβέρνηση του ,44% που τότε ήταν και νωρίς αλλα μας εξαπάτησες με παραμύθια και άλλα πολλά,και καθάρισες οταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και ειχε γίνει το κακό με το περίφημο «ουδείς αναμάρτητος »

άλλα το κακό το είχατε ήδη διαπράξει,μαζί με άλλους παρέα.

Είχατε ανατρέψει τον Πρωθυπουργό του 44% στο μέσον της τετραετίας υποσχόμενος απύθμενα ψεύδη και αθλιότητες.

Κυριε Σαμάρα πρέπει να καταλάβετε καλα ,οτι δεν θα μας πείτε εσείς τι θέλει η βάση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ .

Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εκθρέψατε εσείς και η παρέα σας με τις άμετρες προσωπικές σας φιλοδοξίες να καταλάβετε την καρέκλα και την εξουσία και έτσι οδηγήσατε την χώρα σε βαθιά κρίση δια της ασυνεννοησίας σας και τις αλλεπάληλες εκλογές .

Διότι κύριε Σαμαρά πρέπει να γνωρίζετε ότι το 50% του κόστους της κρίσης οφείλεται στην προσαρμογή και το άλλο 50% στην ασυνεννοησία και τις αλλεπάληλες εκλογές που προκαλέσατε πρώτος εσείς.

Να γνωρίζετε ΛΟΙΠΌΝ κ πρώην πρωθυπουργέ ΟΤΙ τα προβλήματα πάντα έχουν αφετηρία και αυτός που τα ξεκινάει έχει κυρίως και την μεγάλη ευθύνη και αυτός είστε εσείς.

Δολοφονήσατε λοιπόν θεσμούς και την λαική εντολή του 44% στο μέσον της τετραετίας για την καρέκλα σας και μετά καταλάβατε και μας κάνετε μαθήματα .

Αφήστε λοιπόν κ.Σαμαρά να τα πει όλα αυτά και ας είναι και

λάθος ,κάποιος άλλος όχι εσείς ,γιατί δεν έχετε τα εχέγγυα .

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ Σαμάρα δεν θα το λεηλατήσει κανεις.

Ουτε η Δεξιά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οταν θα έλθει εκείνη η ωρα τότε θα λογαριαστούμεα με γνώμονα το συμφέρον των ανθρώπων που κυρίως δοκιμάζονται σε κάθε επίπεδο αλλα και το συμφέρον της χώρας.

Σταματηστε λοιπόν τις άνευ όρων ανεκπλήρωτες προφητείες σας.(Σας μάθαμε )

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ,Σαμάρα και οποίος άλλος νομίζει ότι θα το καπηλευτεί,θα είναι η δύναμη που θα ηγεμονεύσει{,διότι πλέον υπάρχουν και οι συγκρίσεις,} στο πολιτικό σκηνικό, με προοδευτικές συγκρουσιακές ρεαλιστικές θέσεις και προτάσεις ενός εθνικού σχεδίου προς όφελος και των ανθρώπων και της χώρας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ