ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Πίσω στο στάβλο οι χοίροι που βόσκουν σε δάση

0

Έως 22 Ιουνίου θα πρέπει να περιορίσουν εντός των σταυλικών τους εγκαταστάσεων το ζωικό τους κεφάλαιο οι χοιροτρόφοι που έχουν το δικαίωμα να βόσκουν τα ζώα τους σε δασικές εκτάσεις.

Αυτό ορίζει απόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελος που αφορά στην ολοκλήρωση της δυνατότητας εκτατικής και ημισταυλισμένης χοιροτροφίας σε δάση.

Βρείτε εδώ τη σχετική Εκτατική και ημισταυλισμένη χοιροτροφία

[pdf-embedder url="/wp-content/uploads/2018/04/Εκτατική-και-ημισταυλισμένη-χοιροτροφία.pdf" title="Εκτατική και ημισταυλισμένη χοιροτροφία"]

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση, οι δικαιούχοι χοιροτρόφοι είναι υποχρεωμένοι, εντός χρονικού διαστήματος τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση της απόφασης (δηλαδή έως 21/06/2018), να περιορίσουν εντός των σταυλικών κ.λπ. περιφραγμένων εγκαταστάσεών τους, την ασκούμενη εκτατική και ημισταυλισμένη χοιροτροφία, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Από τη δημοσίευσή της, ολοκληρώνεται και λήγει η διάρκεια ισχύος της με αριθμό 133281/2218/30-07-2013 (ΦΕΚ 2120 Β΄ 2013) απόφασης, περί «Εκτατικής και ημισταυλισμένης χοιροτροφίας σε δάση και δασικές εκτάσεις».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ