ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Κυριακή το 4ο «All Star Party»

0

Προ των πυλών βρίσκεται η μεγάλη μπασκετική γιορτή του κοινωνικού μας προγράμματος «Cretan Kings Assist», καθώς το 4ο All Star Party θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαΐου (15.00) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Η φετινή διοργάνωση, που θα κλείσει τον 4ο κύκλο του «Cretan Kings Assist», θα είναι ξεχωριστή περιλαμβάνοντας τον συνδυασμό δύο δράσεων και την ενεργό συμμετοχή των παικτών μας.

Για ακόμη μία χρονιά η δράση Αθλητισμού ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τη συμμετοχή συνολικά 18 Δημοτικών Σχολείων του νομού μας στο σχολικό πρωτάθλημα «Cretan Kings Assist Basketball». Εκατοντάδες μαθητές πραγματοποίησαν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους. Μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το All Star Party. Στη μεγάλη αυτή μπασκετική γιορτή θα πραγματοποιηθεί ένας All Star αγώνας μεταξύ των ομάδων Δύσης και Ανατολής. Από τα σχολεία θα συμμετάσχουν 24 επίλεκτοι μαθητές, ενώ στο ημίχρονο θα διεξαχθεί ο Διαγωνισμός Ελευθέρων Βολών. Παράλληλα, θα απονεμηθούν βραβεία και μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ θα βραβευθούν οι εθελοντές της ομάδας και του «Cretan Kings Assist Basketball» για την πολύτιμη προσφορά τους. Επίσης, θα κληρωθούν πλούσια δώρα, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Κερατούκλης με τους φίλους του.

Η σημαντική διαφοροποίηση με τις διοργανώσεις των τελευταίων 3 ετών είναι ότι μετά το πέρας του αγωνιστικού μέρους, η γιορτή συνεχίζεται. Με την πολύτιμη αρωγή της εταιρείας Catering «Γευσήνους» θα στηθεί μπουφές, όπου άπαντες θα μπορούν να απολαύσουν θεσπέσιες λιχουδιές, οι οποίες θα περιλαμβάνουν και λαχανικά που έχουν παράγει τα μικρά παιδιά στα ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια, στο πλαίσιο της δράσης «Κηπουρέματα». Τον ρόλο των σεφ θα έχουν οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings και εθελοντές, οι οποίοι θα γευματίσουν μαζί με τους μικρούς μαθητές.

Η τιμή εισόδου στην εκδήλωση θα είναι 2 ευρώ (εξαιρούνται τα παιδιά), ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων του συσσιτίου του Αγίου Κωνσταντίνου.

Χορηγοί του 4ου All Star Party είναι η AEGEAN, το ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών Heavenofbrands.com, τα supermarkets SYN.KA, η εταιρεία catering Γευσήνους, τα νερά ΡΟΥΒΑΣ, η Μανουκαράκης ΑΕ, η κατασκήνωση «Εξερευνητές», το Αερόστατο, η Σχολή χορού Bailando Fuerte, η Κρητική Επιθεώρηση, οι Εκδόσεις Καλαϊτζάκη, η Ανθοτεχνική Φραγκούλης, και η Λαδάκης Farm.

*Σε επόμενο δελτίο τύπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των συμμετεχόντων στις ομάδες Δύσης και Ανατολής, αλλά και στον διαγωνισμό βολών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 4ου ALL STAR PARTY

Κυριακή 6 Μαΐου

(Κλειστό Γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”)

14.00 Άφιξη μαθητών και προπονητών που συμμετέχουν στις ομάδες του All Star Game.

14.15 Συγκέντρωση προπονητών, μαθητών ανά σχολείο.

14.30 Προθέρμανση ομάδων All Star.

14.50 Παρουσίαση All Star ομάδων.

15.00 Έναρξη All Star Game.

Ημίχρονο αγώνα: Διαγωνισμός ελευθέρων Βολών, βράβευση νικητή.

16.15 Τελετή λήξης (Ομιλίες, Απονομές All Star Player, επαίνους και μετάλλια σε όλα τα παιδιά, δώρα από το Cretan Kings Assist, κλήρωση μεγάλων δώρων).

17.15 Έναρξη γεύματος Assist για τα παιδιά με Σεφ τους παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ