ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης σε Υπουργούς: Μπαίνουμε όλοι στη μάχη - Γυρίστε όλη την Ελλάδα

0

Επίλεκτη ομάδα κορυφαίων Υπουργών σχηματίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αιχμή του δόρατος για τη διείσδυση της Νέας Δημοκρατίας στην βάση,με στόχο την ανάδειξη του Κυβερνητικού έργου στη περιφέρεια.

Οι 12 Υπουργοί πήραν κατευθύνσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό επί 40 λεπτά και έχουν λάβει εντολή να ακούσουν τα παράπονα των πολιτών, να δώσουν απαντήσεις με επιχειρήματα και να σταθούν στο πλευρό τους.

Όλα αυτά χωρίς να διακόψουν λεπτό το Κυβερνητικό έργο που έχουν αναλάβει στα υπουργεία τους. Ταυτόχρονα ο Πρωθυπουργός έχει κατ’ ιδίαν πολύωρες συναντήσεις με όλη την κοινοβουλευτική ομάδα σε γκρουπ των 20 Βουλευτών από χθες μέχρι και την Μεγάλη Εβδομάδα.

Τι περιείχαν οι φάκελοι των «γαλάζιων» στελεχών

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση στα κεντρικα γραφεία του κόμματος ξεκίνησε με εισήγηση του Πρωθυπουργού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους Υπουργούς να μπουν δυναμικά στον αγώνα, να γυρίσουν ολόκληρη την Ελλάδα, να μιλήσουν για το Κυβερνητικό έργο αλλά και το πυκνό κοινοβουλευτικό έργο μέχρι τις ευρωεκλογές, καθώς η Κυβέρνηση φέρνει συνεχώς νομοσχέδια.

    «Μπαίνουμε όλοι στη μάχη», δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο Πρωθυπουργός, ζήτησε από τους Υπουργούς σε συντονισμό με την Πειραιώς να επισκεφθούν τουλάχιστον για πάνω από πέντε ημέρες τις περιοχές που ανέλαβαν και μοίρασε στους Υπουργούς φακέλους με τα γαλάζια στελέχη που θα τους βοηθήσουν στις περιοδείες τους, συγκεκριμένα τοπικούς παράγοντες αλλά τους υπεύθυνους εκλογικού αγώνα κάθε περιοχής.

Πληροφορίες του CNN Greece λένε πως εντός ημερών θα κλειδώσουν οι περιοδείες των Υπουργών σε συνεννόηση με τον Γενικό Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Σμυρλή ενω θα τους δοθεί και αναλυτικός φάκελος με όλο το κυβερνητικό έργο στην κάθε περιοχή.

Αύριο νέα σύσκεψη θα λάβει χώρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για να κλειδώσει και ομάδα Υφυπουργών, Γενικών Γραμματέων και Βουλευτών που θα συνοδεύει τον κάθε Υπουργό.

Στο Μαξίμου ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός επιλέγει να έχει μακριά από τις κάμερες, απευθείας επαφή με ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα.

Ήδη το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στο Μαξίμου το πρώτο γκρουπ 20 Βουλευτών του Αιγαίου και της Στερεάς Ελλάδας. Πήραν όλοι τον λόγο σε μία ανοιχτή συζήτηση με τον Πρωθυπουργό η οποία κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα.

Στο Μουζάκι Καρδίτσας ο Πρωθυπουργός

Ο Πρωθυπουργός στις 10:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παράδοση του τμήματος Λαμία-Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65.

Στη συνέχεια, θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση για την αποκατάσταση ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Την Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετέχει σε εκδήλωση του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και το πρόγραμμα “Αιγίς”, καθώς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών υπάρχουν φόβοι για αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών το καλοκαίρι.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Το χαστούκι υποψήφιας του Κόμματος Νίκη σε Βουλευτή της ΝΔ και οι λεκτικές επιθέσεις σε γαλάζιους Υπουργούς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση γύρω από τις σχέσεις της Κυβέρνησης με την Εκκλησία στη σκιά της ψήφισης του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών αλλά και τις ενδεχόμενες διαρροές προς μικρά δεξιά κόμματα.

Έτσι αποφασίστηκε πως λίγο πριν την έναρξη της εκλογικής μάχης ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την Παρασκευή τις δομές της αρχιεπισκοπής στον Ωρωπό.

 

cnn.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ