ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η Περιφέρεια Κρήτης στο «Greek Luxury Tourism Workshop» στο Κουβέιτ

0

Κατά την διάρκεια του Workshop, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησαν προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικά γραφεία και tour operators και επιδίωξαν την προβολή του πολυτελούς τουριστικού προϊόντος της Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεχούς και αδιάλειπτης προσπάθειάς της για τουριστική προβολή και με στόχο την ανάδειξή της ως ιδανικό προορισμό για διακοπές πολυτελείας, συμμετείχε στο GREEK LUXURY TOURISM WORKSHOP που διοργάνωσε η Tourism Media & Events στο Κουβέιτ, στις 16 Απριλίου 2024.

Κατά την διάρκεια του Workshop, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησαν προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικά γραφεία και tour operators και επιδίωξαν την προβολή του πολυτελούς τουριστικού προϊόντος της Κρήτης καθώς επίσης και την ανάπτυξη και την διεύρυνση συνεργασιών με κορυφαίους tour operators και τουριστικούς πράκτορες από το Κουβέιτ όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Αραβική αγορά για luxury υποδομές φιλοξενίας, γαμήλια ταξίδια, ψώνια και μοναδικές εμπειρίες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου πραγματοποίησε παρουσίαση του προορισμού δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να πάρουν μια γεύση από την αυθεντικότητα του νησιού μας και να μαγευτούν από τις ομορφιές του. Η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού στο κανάλι Kuwait TV. Επιπλέον κατά την συνάντηση που πραγματοποίησε η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Κουβέιτ κ. Ιωάννη Πλώτα και τον ακόλουθο της Πρεσβείας κ. Ευτύχιο Δελλή συζητήθηκε η προοπτική μελλοντικών δράσεων από κοινού στην ευρύτερη περιοχή.

Την Περιφέρεια Κρήτης στην εν λόγω δράση εκπροσώπησαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τουρισμού κ. Νίκος Αλεξάκης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Λασιθίου κ. Μαρία Λαβδάκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε σχετικά: «Στο Κουβέιτ, το Εμιράτο με το ένα έκτο της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου, η Περιφέρεια Κρήτης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή παρουσιάζοντας την πολυτέλεια και την ποικιλομορφία της Κρήτης, κάτι που εκτιμούν και τα μέλη των Βασιλικών Οικογενειών των ΗΑΕ. Τόσο το υψηλό οικονομικό προφίλ των επισκεπτών όσο και η προοπτική απευθείας πτήσεων με την Κρήτη τα επόμενα χρόνια, κάνουν τον Αραβικό κόλπο ένα από τους μεγαλύτερους στόχους - αγορές της Κρήτης στο άμεσο και απώτερο μέλλον. Κάϊρο και Ντουμπάι οι επόμενοι σταθμοί μας, μετά το "Ευρωπαϊκό" 1ο τρίμηνο της τουριστικής προβολής της, Κρήτης, παντού!!»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ