ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η κρητική κωμική σειρά «Ο Διγαβρές» έρχεται μ' ένα ακόμα ξεκαρδιστικό επεισόδιο

0

Η άφιξη της ιδιότροπης πεθεράς φέρνει αναστάτωση στους ήρωες του Διγαβρέ, της σειράς η οποία ήδη απολαμβάνει την αγάπη του κοινού που την παρακολουθεί μέσω του YouTube.

Με τον τίτλο «η μουσαφίρισσα» το 9ο κατά σειρά επεισόδιο της Κρητικής κωμικής σειράς, έρχεται όχι μόνο να χαρίσει άπλετο γέλιο, αλλά κυρίως να μεταφέρει εικόνες από τη ζωή στο ορεινό Ρέθυμνο των περασμένων δεκαετιών που είναι εντελώς άγνωστες στους νεότερους.

Οι ήρωες στο μικρό χωριό ζουν μακριά από την εποχή του διαδικτύου και περνούν τη καθημερινότητα τους με ηρεμία, είτε απασχολούμενοι με αγροτικές εργασίες είτε συναντώντας χωριανούς και φίλους στο σπίτι ή στο καφενείο του χωριού.

Ωστόσο, πάντα κάτι συμβαίνει που τους βάζει σε μπελάδες και πάντα κάτι έρχεται να ταράξει την μικρή ήσυχη κοινωνία του όμορφου χωριού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρα από το κρητικό ιδιώματα που ζωντανεύει μέσα από τους χαρακτήρες το κοινό έχει την ευκαιρία να δει σε κάθε επεισόδιο κομμάτια από τη λαογραφία του τόπου να ακούσει ριζίτικα τραγούδια και μαντινάδες, αλλά και να θυμηθεί ένα σωρό ξεχασμένες δουλειές παρέα με τους ήρωες της σειράς.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ