ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νίκος Ανδρουλάκης από το Ρέθυμνο: «Εύχομαι να ξανακάνουμε πράσινο το νησί των Αγώνων της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας»

0

Το Ρέθυμνο επισκέφθηκε σήμερα 09/05 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, με πρώτη στάση το Κέντρο Υγείας Σπηλίου. Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε την πόλη του Ρεθύμνου και περπάτησε στο Ιστορικό Κέντρο, συνομιλώντας με τον κόσμο.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους υπογράμμισε: «Για τον πρωθυπουργό δείκτης ευημερίας είναι ότι οι Έλληνες επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στο χωριό τους. Τον καλούμε να κοιτάξει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για να δει ότι ο ελληνικός λαός έχει τη μικρότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την Ευρωζώνη και την δεύτερη μικρότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η οικονομική του πολιτική διευρύνει τις ανισότητες και μέσω της ακρίβειας και του πληθωρισμού, που δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει, δυσκολεύει την καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων. Η απάντηση σε αυτή την αλαζονεία πρέπει να είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας την 9η  Ιουνίου και ένα μήνυμα στήριξης της δημοκρατικής παράταξης για να υπάρχει σοβαρή ισχυρή αντιπολίτευση που θα είναι και η μελλοντική κυβερνητική επιλογή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Αυτός είναι ο στόχος μας και από εδώ από την Κρήτη εύχομαι η δημοκρατική παράταξη να ξανακάνει πράσινο το νησί των αγώνων της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.»

Ο κ. Ανδρουλάκης θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Δημο Μυλοποτάμου ενώ το απόγευμα έχει προγραμματίσει ομιλία στα Ανώγεια. 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ