ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη εργασίας του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης

0

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος  επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής, 10 Μαίου μαζί με συνεργάτες του  το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, όπου συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοίκησης του. 

To αντικείμενο της συνάντησης  ήταν    τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του Ρεθύμνου, όπως μεταξύ άλλων την κατάσταση των μεταφορικών υποδομών του  καθώς και ζητήματα που αφορούν σε σημαντικές αναπτυξιακές ελλείψεις για την επιχειρηματικότητα της περιοχής. Συζητήθηκαν επίσης προβλήματα που άπτονται στα προβλήματα των παραγωγικών τομέων της τοπικής οικονομίας, καθώς και  θέσεις  που αφορούν στην ταυτότητα του Ρεθύμνου και γενικότερα της Περιφέρειας Κρήτης, ως σημαντικών Ευρωπαϊκών τουριστικών προορισμών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Γιώργος Γιακουμάκης, αφού καλωσόρισε τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε στην  αναγκαιότητα συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων για  την επιτάχυνση υλοποίησης, τόσο του έργου του νέου ΒΟΑΚ, όσο και των λοιπών σύγχρονων και κομβικών αναπτυξιακών υποδομών του Ρεθύμνου. Αναφέρθηκε επίσης στο οξύ πρόβλημα της μη ύπαρξης επαρκούς εργατικού δυναμικού,  το οποίο έχει προκύψει για επιχειρήσεις του συνόλου σχεδόν της Κρητικής Οικονομίας, ζήτημα που επηρεάζει ακόμη πιο έντονα και πιεστικά  τις επιχειρήσεις του Τουρισμού, εν όψει της τρέχουσας τουριστικής σεζόν.  Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του κ. Κυμπουρόπουλου και στελεχών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για θέματα επιχειρηματικότητας σε νησιωτικές περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  όπως η Κρήτη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ