ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ν.Ε Ρεθύμνου ΠΑΣΟΚ: Θετικός ο απολογισμός της επίσκεψης Ανδρουλάκη στο Ρέθυμνο

0

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες η περιοδεία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στο Ρέθυμνο ενόψει των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε την περιοδεία του από το Σπήλι και το Κέντρο Υγείας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό αλλά και διοικητικό προσωπικό τόσο για τα κτιριακά προβλήματα της συγκεκριμένης δομής όσο και για το παγιωμένο πλέον πρόβλημα της υποστελέχωσης αλλά και της υποχρηματοδότησης γενικότερα του ΕΣΥ. Μετά από μια βόλτα στην πλατεία του χωριού και αφού συζήτησε αρκετά με τους κατοίκους θέματα της δύσκολης καθημερινότητας των κατοίκων της περιφερείας κατευθύνθηκε προς την πόλη του Ρεθύμνου. Στην αγορά του Ρεθύμνου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με τους επαγγελματίες του λιανεμπορίου αλλά και της εστίασης τα θέματα της ακριβείας , του υπερβολικού πληθωρισμού των τροφίμων στην Ελλάδα αλλά  και της πτώσης της αγοραστικής δύναμης του Έλληνα καταναλωτή.

Το απόγευμα και στην συνάντηση στο Πέραμα με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου κύριο Κλάδο Γεώργιο αλλά και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής αναλύθηκαν διεξοδικά τα κρίσιμα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην σύγχρονη ενεργειακή πραγματικότητα τόσο από την πλευρά του υπερβολικού κόστους για τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής αλλά όσο και από την πλευρά και των υποδομών.

Στην συνεχεία και στην περιοδεία που έκανε στον ορεινό Μυλοπόταμο και στα χωριά Λιβάδια-Ζωνιανα-Αξός του δόθηκε η δυνατότητα σε συζητήσεις που είχε με πλήθος κτηνοτρόφων και αγροτών να αναλύσει διεξοδικά τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τους χειρισμούς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόσο στο θέμα της νέας ΚΑΠ όσο και της απόδοσης των επιδοτήσεων στους δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Κλείνοντας την επίσκεψη του στο νομό Ρεθύμνου  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης και στην ομιλία του στα Ανώγεια παρουσία πλήθους κόσμου έκανε αναφορά στο διακύβευμα των ευρωεκλογών και στο σαφές μήνυμα που πρέπει να δοθεί από τον Ελληνικό λαό μέσω του αποτελέσματος στον Κυριάκο Μητσοτάκη  και στον αλαζονικό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας και στην διαρκή υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών και της διαφάνειας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ