Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των νέων δράσεων του ΕΠΑνΕΚ

Πότε:
11 Φεβρουάριος 2019, 7:00 μμ @ 7:00 μμ – 9:00 μμ
2019-02-11T19:00:00+02:00
2019-02-11T21:00:00+02:00
Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των νέων δράσεων του ΕΠΑνΕΚ

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης και η Εταιρεία Στήριξης και Ανάπτυξης των Επιχειρήσεων Κρήτης (Αναπτυξιακή Κρήτης), Εταίρος του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε, διοργανώνουν, ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων δράσεων του ΕΠΑνΕΚ: «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας» και «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση», τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Ρεθύμνης (Εμμ. Πορτάλιου 23, 1ος όροφος).

Ειδικότερα:

– Η Δράση “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο-Εστίαση-Εκπαίδευση” στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και στην παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης και κοινωνικής μέριμνας, προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους.

– Η Δράση “Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων” στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, από τους τομείς της αγροδιατροφής, της Βιομηχανίας Τροφίμων, της Ενέργειας, της Εφοδιαστική Αλυσίδας, τις πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες, το Περιβάλλον, τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας, την Υγεία, τα Υλικά και τις Κατασκευές, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στην πιστοποίηση των προϊόντων τους.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Σχετικά άρθρα