ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΡ: Άνετα η Επισκοπή στον τελικό

0

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Επισκοπή στο κύπελλο ΕΠΣΡ φτάνοντας για άλλη μια χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης μετά και τη δεύτερη επικράτησή της στον επαναληπτικό με το νικηφόρο 4-0 επί του Ερμή.

Οι κυανόλευκοι του Θανάση Κολιτσιδάκη ήταν αρκετά δραστήριοι και έφτασαν σε μια άνετη νίκη απέναντι στους πράσινους που «κυνήγησαν» την τύχη τους μέχρι και το α’ ημίχρονο. Έκτοτε αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες και οι γηπεδούχοι έφτασαν σ’ ένα μεγάλο σκορ ολοκληρώνοντας και τυπικά επιτυχημένα τον γύρο των ημιτελικών.

Η Επισκοπή δημιούργησε τρεις – τέσσερις ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο, ωστόσο το σκορ άνοιξε στο 32’ όταν ο Γωνιωτάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών. Ο 32χροος επιθετικός «σέρβιρε» στον Κοζανίδη που με σουτ έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη η αποτελεσματικότητα ήταν μεγαλύτερη για τους κυανόλευκους.

Ο δημιουργός του πρώτου τέρματος Βασίλης Γωνιωτάκης, έγινε εκτελεστής πετυχαίνοντας το 2-0

Το 3-0 δεν έγινε από τον Βελονάκη ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Κερεντζή όμως αυτό συνέβη στο 83’. Ο Ταμάμης με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Βασίλης Γωνιωτάκης.

Οι της Επισκοπής, περιμένουν την Τετάρτη τον α’ αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην Ασή Γωνιά και τον Ποσειδώνα όπου είχε διακοπεί στο 28’ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το σκορ βρισκόταν στο 1-0 υπέρ της ομάδας του Γιάννη Κατσούλη χάρη στο γκολ του Ανδρέα Δημήτρη.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κολιτσιδάκης): Βογιατζιδάκης, Μ. Κατσαμάς (77’ Μανταδάκης), Ζαμπετάκης (77’ Σιόρε), Αργυράκης, Μαραθιανός, Χνάρης, Αντιασβίλι, Μπαστάκης (60’ Ταμάμης), Βελονάκης, Κοζανίδης, Γωνιωτάκης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Κάββαλος): Κερεντζής, Β. Παπαδάκης, Τ. Κλίνης, Μανάι, Μαργκίνι, Δ. Κλίνης (64’ Α. Παπαδάκης), Γ.Μ. Κάβαλος, Βλισνάκης, Σφακιανάκης (75’ Τσικολιδάκης), Κουντούρης (85’ Α.Δ. Παπαδάκης), Ρουμπάκης.

Δημήτρης Τζαγκαράκης rethymnosportfm.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ