ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

"Διεθνείς επιχειρηματικές συναντήσεις στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης"

0

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν σε Εκδήλωση Διεθνών Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Startup Weekend) που διοργανώνει, στην αίθουσα εκδηλώσεων του (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο) το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 (ώρα 18:00 για κάθε ημέρα).

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια υλοποίησης του έργου SMILIES του προγράμματος MED. Υπενθυμίζεται ότι το διακρατικό έργο SMILIES (Small Mediterranean Insular Light Industries Enhancement and Support) αφορά στην ενίσχυση της πράσινης επιχειρηματικότητας, της μεταποίησης και της καινοτομίας των μικρών επιχειρήσεων των νησιών της Μεσογείου. Επικεφαλής Εταίρος (Lead Partner) του έργου είναι το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, ενώ συμμετέχουν σε αυτό 10 ακόμη εταίροι από Γαλλία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες με εταιρείες από Ιταλία, Κύπρο και νησιά του Αιγαίου, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο επαφών τους στις παρακάτω δραστηριότητες:

1) Τουριστικών γραφείων/τουριστικών υπηρεσιών,

2) Εναλλακτικών μορφών ενέργειας,

3) Συμβούλων επιχειρήσεων,

4) Πληροφορική - software,

5) Παραγωγής - εμπορίας ειδών λαϊκής τέχνης,

6) Παραγωγής - εμπορίας δερμάτινων αξεσουάρ

7) Εμπορίας ειδών από ανακυκλωμένο PVC,

8) Εμπορίας μικρών θαλάσσιων σκαφών.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, τηλ. 28310 55642 (κ. Ι. Καλαϊτζάκης).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ