ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΙΝΚΑ Κρήτης: Υπόγειος πόλεμος ΥΠΟΙΚ - τραπεζών σε βάρος των Ελλήνων πολιτών

0

Υπόγειος πόλεμος ΥΠΟΙΚ - τραπεζών για τη ρύθμιση στα στεγαστικά δάνεια. Η κόντρα εμπορικών τραπεζών με το υπουργείο Οικονομικών και ποιος θα παίξει τον ρόλο του «μπαμπούλα»... Οι τράπεζες, για την ακρίβεια, επιμένουν ότι θεσμικά δεν μπορεί και δεν πρόκειται να γίνει καμία ρύθμιση, πόσω μάλλον κούρεμα, με τα δάνεια που έχουν χορηγήσει.

Τι είναι αυτά τα παραπλανητικά δημοσιεύματα παροχές πατεριτσών στις τράπεζες και τανάπαλιν στους πολιτικούς τους, περί πολέμου κυβέρνησης και τραπεζών.

Ποιος μπορεί να πιστέψει πως οι κυβερνήσεις και η βιωσιμότητά τους και πριν και μετά είναι ασύνδετες με τις τράπεζες και ότι δεν αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία.

ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ μας μοιράζουν οι ειδήσεις σας κ.κ. αιδεσιμότατοι δημοσιογράφοι.

Είναι γνωστό πως οι πολιτικοί με την πρόσφατα ιατρικά διαγνωσμένη τους αστάθεια, προσπαθούν να καλύψουν και το ψυχολογικό τους κενό με σταθερότητα που βλέπουν να έχουν οι τράπεζες αφού, αυτές υπάρχουν και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και με τις επόμενες και θα υπάρχουν και όταν θα έχουν πεθάνει οι τρέχοντες 300 η και θα έχουν διαλυθεί τα κόμματά τους.

Θα υπάρχουν στο διηνεκές οι τράπεζες, κολώνες αγκρέμιστες λίμνες χρημάτων από τόκους και απανωτόκια, σε χρήμα ψεύτικο πλαστικό που πουλάνε, με την υποστήριξη των πολιτικών εκλεγμένων διαχειριστών των δημοσίων πραγμάτων.

Οι Νόμοι υπάρχουν και μπορούν να τηρούνται από τον δικαστή όταν δεν διορίζεται ο προϊστάμενός του στην κορυφή της ιεραρχίας όπως πρότεινε, και έγινε, η νομικός βουλευτής κα Ψαρούδα Μπενάκη, λες και δεν δίδασκε η ίδια τον Νόμο του Abraham Masllow περί αμοιβής και ποινής αναλόγως, που πρέπει να υπάρχει ο ανεξάρτητος κριτής απονομής της ποινής η της αμοιβής. Τι έκανε και, αν ήξερε τι έκανε, και δεν ξεγίνεται τώρα, παρά αυξάνεται και συνεχίζεται το χάος από αυτή την τρύπα που άνοιξε η κα Ψαρούδα Μπενάκη.

Βάσει των αρχών του Α.Κ. >Ουδείς δύναται να ζητήσει αποζημίωση δια το ίδιον αυτού πταίσμα. >ΠΔΤΕ : Οι δόσεις των δανείων δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 40% του εισοδήματος του δανειζομένου. >Όταν αλλάξουν οι συνθήκες είναι υποχρεωμένα τα συμβαλλόμενα μέρη να αναπροσαρμόσουν εκατέρωθεν και ανάλογα τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις τους.

Αυτά κ.κ. τραπεζίτες το ΙΝΚΑ πρέπει να σας τα θυμίζει. Αυτά αφορούν το δικό σας κεφάλαιο που δανείζετε και αν το δανείζετε παραβαίνοντας τους κανόνες του συνετού δανεισμού, δεν μπορεί να σας το κουκουλώσει κανένας ΥΠΟΙΚ, ούτε μπορείτε να απειλείτε τους πάντες και τα πάντα για τα περί ρευστότητας κλπ.. Η τακτική σας χρειάζεται φορτωτήρα στη ράχη σας.

Θυμηθείτε πως αν μια υπόθεση άδικης δίκης σε θέματα Υπερχρεωμένων νοικοκυριών, φθάσει στο ΕΔΑΔ και κερδηθεί εκεί, θα σας έρθουν όλα και θα ψάχνετε το καπάκι στο τέντζερι.

Οι αποφάσεις των Ειρηνοδικείων είναι μιάς στάσης και θεωρείται περατωμένη στον Εθνικό χώρο στο σημείο αυτό.

Αφού άλλαξαν οι συνθήκες για Εθνικούς λόγους, το τότε εισόδημα του δανειοδοτηθέντος είναι τώρα κουρεμένο, υποχρεούστε αντίστροφα, σε τουλάχιστον αντίστοιχο κούρεμα και όχι επιμήκυνση κ.κ. τραπεζίτες βάσει του Εθνικού αλλά και του Διεθνούς Δικαίου.

Συνιστούμε ήπια προσχώρηση στα νόμιμα κ.κ. τραπεζίτες και να μη μας τρομάζετε.

Παρακαλούνται οι κ.κ. δημοσιογράφοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα διατυπούμενά τους δημόσια κείμενα, επειδή σε αυτά βασίζεται ο μεγάλος αριθμός των πολιτών που

θεωρούμε την δημοσιογραφία ως ελπίδα της γης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ