ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νεκρός ο 22χρονος από το τροχαίο στο Φόδελε

0

Στο χειρουργείο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 22χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου, στο ύψος των στροφών του Φόδελε.

Ο άτυχος Ευάγγελος Βάλβης ήταν συνοδηγός στο Ι.Χ. μάρκας Citroen που οδηγούσε ένας 29χρονος φίλος του, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης σοβαρά στο κεφάλι. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, το Ι.Χ. με τους δυο νεαρούς συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά (από την πλευρά του συνοδηγού) με ένα φορτηγό όχημα. Το Citroen κινούνταν στο ρεύμα προς Ρέθυμνο, ενώ το φορτηγό κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο.

Λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την έντονη βροχόπτωση, το Ι.Χ. πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το φορτηγό αυτοκίνητο. Τα δυο αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στην άκρη δεξιά του ρεύματος για το Ηράκλειο.

Οι δυο νεαροί εκτιμάται ότι φορούσαν ζώνες ασφαλείας αλλά δε στάθηκαν αρκετές για να μην τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του οχήματος και θανάσιμα ο 22χρονος φίλος του και συνεπιβάτης του αυτοκινήτου.

cretalive.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ