ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνδιάσκεψη στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης: "Ανάπτυξη και υποστήριξη μικρών βιομηχανιών στα νησιά της Μεσογείου ως διέξοδος από την κρίση"

0

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης διοργανώνει τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 και ώρα 09:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο) την τελική συνδιάσκεψη των εταίρων του έργου SMILIES, στα πλαίσια του προγράμματος MED.

Το θέμα της συνδιάσκεψης είναι: «Ανάπτυξη και υποστήριξη μικρών βιομηχανιών στα νησιά της Μεσογείου ως διέξοδος από την σημερινή κρίση».

Υπενθυμίζεται ότι το διακρατικό έργο SMILIES (Small Mediterranean Insular Light Industries Enhancement and Support) αφορά στην ενίσχυση της πράσινης επιχειρηματικότητας, της μεταποίησης και της καινοτομίας των μικρών επιχειρήσεων των νησιών της Μεσογείου. Επικεφαλής Εταίρος (Lead Partner) του έργου είναι το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, ενώ συμμετέχουν σε αυτό 10 ακόμη εταίροι από Γαλλία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα - συμπεράσματα του έργου, ενώ θα συζητηθούν προτάσεις για νέες πρωτοβουλίες και δράσεις που μπορούν να υποστηριχθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στη συνδιάσκεψη έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν εκπρόσωποι των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας της Χώρας μας, του Υπουργείου Εμπορίου της Κύπρου, της Περιφέρειας Κρήτης, της Διαχειριστικής Αρχής του προγράμματος MED (Γαλλία), του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Insuleur), του Δικτύου Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων (Enterprise Europe Network), των θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων από Κύπρο και Ιταλία, των εταίρων του έργου και εκπρόσωποι των πιλοτικών έργων που υποστηρίχθηκαν από το SMILIES.-

Η είσοδος στη συνδιάσκεψη είναι ελεύθερη.-

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ