ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Δεν στέλνει αποστολή στην Eurovision η ΕΡΤ

0

Χωρίς ανθρώπους από την ΕΡΤ θα είναι η φετινή αποστολή της Ελλάδας στην Eurovision. Λόγω κόστους, το «Aphrodisiac» θα ταξιδέψει χωρίς στήριξη από την κρατική τηλεόραση, η οποία θα μεταδώσει τον διαγωνισμό από την Αθήνα!

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, αποφασίστηκε όπως η Ελευθερία Ελευθερίου πάει στο Μπακού  μόνο με την αρχηγό της αποστολής, Σύνια Κούσουλα. Η Μαρία Κοζάκου, η οποία θα αναλάμβανε την παρουσίαση των τριών διαγωνιστικών βραδιών, αλλά και το υπόλοιπο team, το οποίο ασχολείται κυρίως με τις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση του τραγουδιού της Ελλάδας, να μείνει στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί από τα στούντιο στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και η κα. Κοζάκου θα  περιγράφει όσα θα βλέπει στην τηλεόρασή της.

Ο λόγος για την «βόμβα» δεν είναι άλλος από τον οικονομικό, ενώ η εκπρόσωπός μας στην Eurovision θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν έχοντας υποστήριξη μόνο από την δισκογραφική της εταιρεία, Universal Music.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με εξαίρεση το 2000 οπότε και η κρατική τηλεόραση δεν είχε στείλει αποστολή στον διαγωνισμό (στην Στοκχόλμη) μιας και η χώρα μας δεν έπαιρνε μέρος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ