ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διοργάνωση Συνεδρίου «destination meets online» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

0

Το Σάββατο 21.04.2012, πραγματοποίειται στην Κρήτη ένα άπο τα σπουδαιότερα ετήσια συνέδρια της Ευρωπαϊκής Τουριστικής Βιομηχανίας.

Στο Πάνορμο Ρεθύμνου συγκεντρώνονται 120 υψηλά στελέχη όλων των Ευρωπαϊων Tour Operators που δραστηριοποιούνται στην σύγχρονη τεχνολογία (onliners).

Κατά την δίαρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις στην νέα τουριστική τεχνολογία και τα πλεονεκτήματα της σήμερα και στο μέλλον.

Επίσης, η κ. Claudia Broezel, καθηγήτρια του Πανεπιστιμίου Eberswalde της Γερμανίας, θα παρουσιάση την μελέτη της «η εικόνα της Ελλάδος ως τουριστικός προορισμός».

Στο συνέδριο συμμετέχει ο Γ.Γραμματέας Ε.Ο.Τ. κ. Γ. Κολέτσος και ο Πρόεδρος των Τουριστικών Επιχειρήσεων Γερμανίας κ. Juergen Buechy.

Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνει στους συνέδρους ο Περιφεριάρχης Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκης ο οποίος έχει στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια της διοργάνωσης του συνεδρίου, ώστε πρώτη η Περιφέρεια να δώσει το μήνυμα ότι όλη η Κρήτη καλοσωρίζει τους τουρίστες που επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους στο τόπο μας.

Ο διοργανωτής του Συνεδρίου στην Κρήτη κ. Μυλωνάκης δηλώνει ότι το Συνέδριο αυτό είναι το σημαντικότερο τουριστικό γεγονός για την φετινή χρονιά στην Ελλάδα και γι’αυτό πρέπει όλοι μας να το στηρίξουμε.

Στο συνέδριο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Τηλ. Επικοινωνίας και Πληροφορίες : 6976 633800

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ