ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νέα Παγκρήτια συγκέντρωση των ενστόλων την Πέμπτη

0

Ύστερα από τις πρόσφατες συνταρακτικές ένστολες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (Αθήνα,6/9/12 και Θεσσαλονίκη 8/9/12 ) το συνδικαλιστικό κίνημα έχει χρέος να συνεχίσει τον αγώνα αντίστασης σε κάθε επίπεδο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής επικράτειας , ενάντια στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών που οδηγούν στην εξαθλίωση των ενστόλων και στο μαρασμό των υπηρεσιών.

Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις μας πραγματοποιήσαμε σήμερα 17/9/12 και ώρες από 10πμ. μέχρι  11πμ συγκέντρωση διαμαρτυρίας με ολιγόλεπτο αποκλεισμό του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων από τα Προεδρείων Αστυνομικών – Λιμενικών – Πυροσβεστών καθώς και Αποστράτων Αστυνομικών Υπαλλήλων  νομού Χανίων. Παρευρέθησαν στην κινητοποίηση δηλώνοντας την συμπαράστασή τους στον αγώνα μας ο Πρόεδρος του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Χανίων κ. Νεκτάριος Πετράκης και του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Δημήτριος  Κορναράκης..

Στη συνέχεια προγραμματίζουμε Παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων  εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας ,

στο Ηράκλειο, Πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11:00

και θα κλιμακώσουμε ακόμη περισσότερο τις κινητοποιήσεις μας μέχρι να λάβουν οι κυβερνόντες το μήνυμα ότι στο όνομα της οικονομικής σωτηρίας δεν μπορούν  να μας εξοντώνουν σαν άτομα  και να οδηγούν στο κλείσιμο των Υπηρεσιών .

ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ  

ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ