ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το Galaxy S4

0

Φωτογραφία του επερχόμενου μοντέλου δημοσίευσε ξένη ιστοσελίδα

Το τεχνολογικό site, SamMobile, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Samsung, δημοσίευσε σήμερα μία φωτογραφία του νέου Samsung Galaxy S IV και προέρχεται από άτομο της εταιρείας.

Φυσικά, ούτε οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας μπορούν να είναι σίγουροι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζει πράγματι την πολυαναμενόμενη smartphone συσκευή.

Ο σχεδιασμός, σύμφωνα πάντα με τη φωτογραφία, κινείται στο πλαίσιο του προκατόχου Galaxy SIII και του Galaxy Premier, πράγμα που κάνει τη συγκεκριμένη διαρροή ακόμα πιο πιστευτή.

Η νέα συσκευή θα λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της οθόνης αφής, αφού δεν διακρίνεται κάποιο κεντρικό κουμπί, ενώ το πλαίσιο είναι σαφώς πιο λεπτό, γεγονός που σίγουρα θα βοηθήσει στον περιορισμό του μεγέθους που αναπόφευκτα θα μεγαλώσει εξαιτίας της οθόνης 4,99 ιντσών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του νέου Galaxy S IV δεν έχουν γίνει γνωστές, με τις υπάρχουσες φήμες να κάνουν λόγο για οθόνη 4,99 ιντσών τεχνολογίας SuperAMOLED και ανάλυσης 1920 x 1080, τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5450 με χρονισμό στα 2.0 Ghz, 2GB μνήμης RAM, κάμερα 13 mexapixel και λειτουργικό Android 4.2.1.

 

newsbeast.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ