ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Μυλοποτάμου: «Θιάσου Βασίλη Δαμβόγλου»

0

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Μυλοποτάμου – «Θιάσου Βασίλη Δαμβόγλου», που με το έργο "Black Out" του Jack Sharkey συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου στο Στέκι Περάματος και ώρα 9μ.μ. και από το Δήμο Μυλοποτάμου απευθύνεται πρόσκληση στήριξης της προσπάθειας αυτής, η οποία χαρακτηρίζεται για την ποιότητα της.

Με την ευκαιρία της φετινής παραγωγής του Θεατρικού Εργαστηρίου Μυλοποτάμου, ο Υπεύθυνος του τομέα Πολιτισμού & Νέας Γενιάς, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μυλοποτάμου κ. Μανούσος Κλάδος χαιρετίζοντας την έναρξη των παραστάσεων το περασμένο Σάββατο είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, ο πολιτισμός έρχεται να εμφυσήσει σε όλους μας τη δύναμη και την αισιοδοξία, η οποία απαιτείται για να κάνουμε τα αναγκαία βήματα προόδου.

Ειδικά για μας στο Μυλοπόταμο, η δουλειά των εθελοντών του πολιτισμού, έρχεται να καταδείξει, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που διακατέχει τη δημοτική Αρχή και όλους τους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής, να προωθήσουν δράσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες σηματοδοτούν τη θέληση μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όσα έχουμε κατακτήσει και θέλουμε προοδευτικά να λειτουργήσουν ευεργετικά για την κοινωνία μας.

Στο πλαίσιο αυτό λειτουργεί και το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μυλοποτάμου, το οποίο με το «Θίασο Βασίλη Δαμβόγλου» έχει μια επιτυχημένη δεκαετή πορεία, δίδοντας την ευκαιρία στους εραστές της θεατρικής τέχνης να δουλέψουν με μεράκι το ταλέντο τους και το θεατρόφιλο κοινό να έχει τη χαρά μιας ποιοτικής τοπικής παραγωγής.

Σας προσκαλούμε να γίνετε όλοι συνοδοιπόροι της προσπάθειας μας αυτής και σας ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη μέχρι σήμερα.»

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τη σκηνοθεσία φέτος «υπογράφει» ο Γιάννης Περαντωνάκης, ο οποίος είναι μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου και της Επιτροπής Πολιτισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Μυλοποτάμου.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι Μανώλης Αγγουρίδης, Βάσω Διαλεκτού, Γιώργος Κλάδος, Ελευθερία Κουβάκη, Χρύσα Μπαγιαρτάκη, Μανώλης Αστρινάκης, Ιωάννα Σταθάκη, Μαρία Πανταλού, Γιώργος Λεμπιδάκης, Βασίλης Σταματάκης, Γεωργία Γαλλιάκη, Ρία Μπαγιαρτάκη. Επιμέλεια Σκηνικών: Στέλιος Φασούλης Επιμέλεια Κουστουμιών: Μαρία Πανταλού Μουσική Επιμέλεια: Μιχάλης Φασουλάς Ήχος: Μιχάλης Φασουλάς Φώτα: Νίκη Δασκαλάκη, Σάκης Κλεισιάρης. Μακιγιάζ - Κομμώσεις : ΙΕΚ Ρεθύμνου – Τμήμα Αισθητικής Αξεσουάρ: Peek a Boo  Φωτογραφίες: EFIAP Μιχάλης Νικηφοράκης - επίτιμός πρόεδρος της ΕΦΕΤ, Γιώργος Παπαδάκης. Ηλεκτρολόγος: Γιώργος Φοδελιανάκης Φροντιστήριο-Υποβολείο: Βαγγελιώ Αλεξάκη Εκτυπώσεις: Μάνος Βουκάλης Σχεδιασμός αφίσας - προγράμματος: ιδέα graphic studio - Μανώλης Παπαδομανωλάκης, Εμμανουέλα Καθαράκη Ραδιοφωνικό spot: Μανώλης Αγγουρίδης, Γιώργος Κλάδος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ