ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Την Κυριακή ο ορεινός αγώνας Ψηλορείτη, «Psiloritis Race»

0

Ο 4ος διεθνής ορεινός αγώνας Ψηλορείτη, «Psiloritis Race» θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου.  Η εκκίνησή του θα δοθεί στις 7.30 π.μ.  από την τοποθεσία οροπέδιο Νίδας.

Οι αγώνες που θα γίνουν είναι τρεις:

Ορεινός αγώνας 35 χλμ

Αγώνας 8,5 χλμ

Παιδικός αγώνας 2 χλμ

Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή,  μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ιστοσελίδα

http://www.psiloritisrace.com/el/application-form.php  Οι αγώνες διοργανώνονται από τη  Μη κερδοσκοπική εταιρία «Αγώνας Ψηλορείτη».

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΑΓΩΝΩΝ  ΔΡΟΜΟΥ

Στα πλαίσια του 4oυ Διεθνούς Ορεινού Αγώνα Ψηλορείτη PSILORITIS RACE (P.R.) στις 2-6-2013  έχουν  προγραμματιστεί και οι παράλληλοι αγώνες σε δημόσια οδό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΑΓΩΝΕΣ

Α. ΩΡΑ 09:00 π.μ. Δρόμος 8.500 μ. με εκκίνηση από την Τοπική Κοινότητα Πλατανιών και τερματισμό στη Τοπική Κοινότητα  Κουρουτών. (Άνδρες – και Γυναίκες  γεννηθέντες/είσες  πριν το 1994).

Β. ΩΡΑ 09:15 π.μ. Δρόμος 2.000 μ. με εκκίνηση από την Θέση Καλοτάς τερματισμό στη Τοπική Κοινότητα Κουρουτών. (Αγόρια και  κορίτσια γεννηθέντες το 1996 έως και το  2003).

Στο τέλος των αγώνων θα απονεμηθούν:

- Μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας δρόμου .

- Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετάσχοντες αθλητές .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δρόμος 8.500 μ. Υποβάλλονται στο site www.psiloritisrace.com και την ημέρα των αγώνων στις 08:15-08:45 στο χώρο εκκίνησης στο χωριό Πλατάνια Αμαρίου με προσωπική υπε. δηλ.

Δρόμος 2.000 μ.Υποβάλλονται στην θέση Καλουτα 08 00-08 15 με υπεύθυνη δήλωση γονέα

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-YΓΕΙΑ

Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους κανονισμούς του αγώνα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.psiloritisrace.com. Οι αθλητές αγωνίζονται με προσωπική τους ευθύνη, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους των αγώνων. Είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την διενέργεια εξετάσεων που θα πιστοποιήσουν την καλή τους υγεία και την ικανότητα συμμετοχής στον κάθε αγώνα με τον αντίστοιχο βαθμό δυσκολίας και δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση. Οι ανήλικοι συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή ατύχημα που τυχόν προκύψει.

«ΑΓΩΝΑΣ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ» Email: [email protected] Τηλ.:  2831035501 6932482208

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ