ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: «Παρελθόν» και ο Αργυράκης – Συνεχίζονται οι ανανεώσεις

0

Οι αποχωρήσεις και οι ανανεώσεις  παικτών για την ομάδα της Επισκοπής συνεχίζονται, με τη Ρεθεμνιώτικη ομάδα να μπαίνει σιγά-σιγά σε τροχιά Φούτμπολ Λίγκ.

Μετά τους Ρουμπάκη και Τριανταφύλλου, άλλος ένας πολύπειρος παίκτης που συνέβαλε στα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας  την εφετινή περίοδο έλυσε την συνεργασία του με τους «κυανόλευκους».

Ο λόγος για τον αμυντικό Μιχάλη Αργυράκη που είχε πρωταρχικό ρόλο μαζί με τον Μανώλη Ψωμά στα μετόπισθεν της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής: «Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ποδοσφαιριστή Μιχάλη Αργυράκη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Βεβαίως, εκτός από τις αποχωρήσεις παικτών, στην Ρεθεμνιώτικη ΠΑΕ συνεχίζονται και οι ανανεώσεις, δίνοντας βάση κατά κύριο λόγο σε μικρής ηλικίας ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από την Ρεθεμνιώτικη κοινωνία.

Μετά τους Α. Κελαϊδή, Βελονάκη, Τριχάκη και Μαραθιανό, ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας την εφετινή περίοδο Ο. Κελαϊδής, ανανέωσε και αυτός με την σειρά του με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής: «Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Τερματοφύλακα Οδυσσέα Κελαϊδή για ένα ακόμα χρόνο».

Μετά από την αποχώρηση σημαντικών μονάδων, η μετεγγραφική περίοδος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της Επισκοπής, καθώς όλοι ευελπιστούν πως η ομάδα θα εμφανιστεί πανέτοιμη εν όψει της νέας σαιζόν.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ