ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Άκρως επιτυχημένο το τουρνουά «SPORT team CRETA CUP 2013»

0

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου το Τουρνούα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «SPORT team CRETA CUP 2013» στο Ρέθυμνο, με τους διοργανωτές να δηλώνουν αρκετά ικανοποιημένοι. Η διοργάνωση που έλαβε μέρος από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου, αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία της ΠΑΕ Επισκοπής, έχοντας βεβαίως και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ρεθύμνου.

Στόχος της εν λόγο διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση του τουρισμού μέσω του αθλητισμού, έτσι ώστε να βοηθηθεί οικονομικά η τοπική κοινότητα στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως κύριο μέλημα των ανθρώπων της ΠΑΕ, είναι να καθιερωθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση και κάθε χρόνο να γίνεται ακόμη πιο λαμπερή, με την συμμετοχή συλλόγων και από το εξωτερικό.

Την τελευταία ημέρα του τουρνουά, η Ρεθεμνιώτικη ΠΑΕ τίμησε τις ομάδες και τους μικρούς ποδοσφαιριστές με έπαθλα και μετάλλια. Βεβαίως, απονεμήθηκαν έπαθλα και σε όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα τιμητικές πλακέτες οι διοργανωτές απένειμαν, στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή, στον Δήμο Ρεθύμνου και τον Δήμαρχο κ. Γιώργη Μαρινάκη, στον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Δημήτρη Λαχνιδάκη, στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Επισκοπής κ. Μιχάλη Νικολιδάκη και στους Γιατρούς κ.κ. Γιάννη Γαιτάνη και Νίκο Μιχάλα. Επίσης βραβεύθηκαν οι χορηγοί τις διοργάνωσης, η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία της Κρήτης ΑΝΕΚ LINES, η εταιρία ΠΕΡΝΙΕΝΤΑΚΗΣ Δ. ΑΕΒΕ και το τουριστικό γραφείο LOGGIA TRAVEL.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ