ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΠΕΡ: Ξεκινάει τη Δευτέρα η προετοιμασία

0

Για τη Δευτέρα 26 Αυγούστου (4 μ.μ.) έχει οριστεί η πρώτη επίσημη προπόνηση για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕΡ.

Οι Ρεθεμνιώτισες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και ευχή όλων είναι να συμβεί κάτι παρόμοιο και την εφετινή περίοδο.

Βεβαίως, εφέτος θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για το Ρεθεμνιώτικο βόλεϊ, καθώς ο ΟΠΕΡ θα αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, κάτι το οποίο αποτελεί πρόκληση, αλλά παράλληλα και σημαντική εμπειρία, για τον Μιχάλη Χαχαγιόπουλο και τις παίκτριες του.

Έτσι λοιπόν τη Δευτέρα στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» θα παρευρεθούν δεκαπέντε παίκτριες. Δέκα που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, αλλά και τα πέντε καινούργια αποκτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το παρών θα δώσουν οι «παλιές» Μάγδα Δραμιτινού, Φίφη Σαπαρέφσκα, Νίνα Κατερίνη, Ελένη Σμπυράκη, Νικολέτα Τουρλίτη, Αθηνά Ροδινού, Ξένια Σημαντηράκη, Μαριλύ Βροντάκη, Σοφία Χατζοπούλου, Γιούλη Παρασκάκη και οι «νέες» Χριστίνα Καλογριδάκη (Ηρακλής Κηφισιάς), Ευτυχία Μιχαήλ (Σούδα Χανίων), Νίκη Μανωλάκη (Ηλυσιακός), Χριστίνα Μαυρέα (Άθλεση Ηρακλείου), Ελιάνε Χατζάκη (Άθλεση Ηρακλείου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, με τον Μιχάλη Χαχαγιόπουλο να έχει τη δυνατότητα, βάση του υπάρχοντος υλικού, να αποκτήσει τρεις ξένες παίκτριες που θα ενισχύσουν αισθητά την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΠΕΡ: «Την Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 4.30 μμ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των Γυναικών, στο Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ