ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα στο Ρέθυμνο

0

Ανακοίνωση ΚΚΕ:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, η πολιτική συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΚΚΕ, στο Εργατικό Κέντρο , με αφορμή το δημοψήφισμα της Κυριακής και με σύνθημα : «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ, ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ».

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης.

Αναφέρθηκε τόσο στην ανάγκη να φτάσει παντού η θέση του ΚΚΕ μπροστά στο δημοψήφισμα, όσο και στην ανάγκη την επομένη του δημοψηφίσματος ο ελληνικός λαός να συμπορευθεί με το ΚΚΕ, να οργανώσει και να δυναμώσει την πάλη του σε παλιά και νέα μνημόνια, στην ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία του.

Μέσα από την πλούσια συζήτηση, απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις των παραβρισκόμενων. Υπήρξε έντονος προβληματισμός των εργαζομένων γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις καθώς και η παραδοχή ότι οι εκτιμήσεις του ΚΚΕ επιβεβαιώνονται καθημερινά και βέβαια η ίδια του η πολιτική πρόταση παραμένει αναγκαία και επίκαιρη όσο ποτέ.

Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να μην διαλέξει ανάμεσα σε δύο μνημόνια, ανάμεσα σε δύο πανομοιότυπες προτάσεις, να μην υποκύψει στους εκβιασμούς και να απορρίψει τόσο την πρόταση της ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, όσο και την πρόταση της κυβέρνησης, ρίχνοντας στην κάλπη το μόνο ψηφοδέλτιο που αποτελεί ΟΧΙ στα μνημόνια, που αποτελεί την πραγματική απάντηση στους εκβιασμούς κυβέρνησης και ΕΕ, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ήδη από τη Δευτέρα σε όλο το Ρέθυμνο, τα μέλη, τα στελέχη, οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διακινούν στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους στους νέους, το ψηφοδέλτιο που προτείνει το ΚΚΕ και καλεί το λαό να τους ΑΚΥΡΏΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ρίχνοντας στην κάλπη την πρόταση:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ- ΔΝΤ - ΕΚΤ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ