ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

12 Αυγούστου παρουσιάζονται τα νέα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 edge+ από την Samsung;

0

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SamMobile, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα τα νέα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 edge+ στις 12 Αυγούστου. Η πώληση μάλιστα των δύο συσκευών θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση των δύο μεγάλων σε μέγεθος συσκευών θα συμπληρωθεί και από την επίσημη υποστήριξη του Samsung Pay, τουλάχιστον στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Galaxy Note 5 δεν θα διαθέτει υποδοχή microSD (λογικά, το ίδιο θα συμβεί και με το Galaxy S6 edge+ ή edge plus) και θα διαθέτει μικρούς μεγέθους περιθώρια γύρω από την οθόνη, ενώ εμφανισιακά θα μοιάζει με ένα μεγαλύτερου μεγέθους Galaxy S6. Το S Pen, θα έχει το ίδιο χρώμα με την συσκευή (που θα είναι διαθέσιμη σε ασημένιο χρώμα, σε χρυσαφί, σε μαύρο και σε λευκό) και θα έχει βελτιώσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αίσθηση.

Όσον αφορά στο Galaxy S6 edge+, σύμφωνα με το SamMobile, θα είναι ουσιαστικά μία μεγαλύτερη σε μέγεθος έκδοση του γνωστού Galaxy S6 edge. Θα εξοπλίζεται με το Exynos 7420 SoC και θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα 3GB RAM. Το Galaxy Note 5 πάντως θα διαθέτει 4GB RAM.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ