ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κρήτη: Ο κόμβος που μοιάζει με λαβύρινθο ή ρώσικη ρουλέτα (Video)

0

Είναι ο πολυσυζητημένος κόμβος Αγίου Νικολάου - Κριτσάς. Μοιάζει περίπου με... λαβύρινθο, αλλά μπορεί να αποδειχτεί και ρώσικη ρουλέτα!

Το βίντεο ανέβασε στο youtube o ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΕΛΑΚΗΣ, ο οποίος γράφει για το πρόβλημα που παρατήρησε:

"Ο Κόμβος Αγίου Νικολάου-Κριτσάς σε ώρα μη αιχμής -18:15-. Ένα βίντεο διάρκειας 1:30΄ (Κανονική διάρκεια 15΄)το οποίο έχει επιταχυνθεί με σκοπό να δείξει την αυξημένη κίνηση της συγκεκριμένης διασταύρωσης παρ΄όλο που είναι τραβηγμένο σε ώρα μη αιχμής. Θα ακολουθήσει και δεύτερο σε ώρα αιχμής. Ας το δούνε οι αρμόδιοι. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που διασχίζω αυτόν το κόμβο 2 και 3 φορές καθημερινά και μιλάω ειλικρινά αναρωτιέμαι πότε θα γίνει κάποιο σοβαρό τροχαίο. Επίσης αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν αυτοί που κινούνται από Άγιο προς Κριτσά και το αντίθετο να παίζουν κορώνα γράμματα την ζωή τους περνώντας τον κόμβο με χίλια!! με την δικαιολογία πως έχουν προτεραιότητα. Δηλαδή περνάνε την διασταύρωση χωρίς να συνειδητοποιούν οτι η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια όλων αυτών που σέβονται το STOP! Όπως θα δείτε και στο βίντεο λίγοι είναι αυτοί που μειώνουν ταχύτητα πριν περάσουν από την καρμανιόλα. Ή να την ονομάσω όπως της αξίζει? "Ρώσικη ρουλέτα"!!!"

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ