Η δικαστική διαμάχη καλά κρατεί – Η κίνηση που ετοιμάζει η Παπαρίζου μετά το εξώδικο του Μαυρίδη

bΗ Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη.

Το πρώην ζευγάρι δεν έχει ακόμα χωρίσει τα κοινά περιουσιακά του στοιχεία. Ο μουσικοσυνθέτης έστειλε εξώδικο τα Χριστούγεννα στην τραγουδίστρια στο οποία της προτείνει να κρατήσει ο ίδιος τη μεζονέτα στη Γλυφάδα 183τμ στη Γλυφάδα αντί των 133.236,845 ευρώ και να μην βγει σε πλειστηριασμό.

«Επιθυμεί, για το κοινό συμφέρον, να αποφευχθούν πολυετείς και πολυδάπανες δικαστικές ενέργειες και παράλληλα η καταβολή υψηλών τόκων προς την τράπεζα. Επιθυμεί να καταβάλει το ποσό για την αγορά του μεριδίου της που η ίδια προσδιορίζει με την αγωγή της, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η αγωγή της είναι αόριστη και αβάσιμη και δεν έδει πιθανότητες επιτυχίας. Πιθανή άρνησή της για την αποδοχή της πρότασης αυτής, που είναι απόλυτα δίκαιη και συμφέρουσα για την κ. Έλενα Παπαρίζου, οδηγεί σε σκέψεις ότι η κατάθεση αυτής της αγωγής δεν συνδέεται με την ουσιαστική επίλυση των μεταξύ τους διαφορών, αλλά έχει σκοπό τη διατήρησή των για σκοπούς που μόνον η ίδια γνωρίζει και αποσκοπεί», δήλωσε ο δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη Πέτρος Καϊμακής στην εφημερίδα relanews.

Η πλευρά της τραγουδίστριας φαίνεται να ετοιμάζεται να απαντήσει με νέο εξώδικο. Η δικηγόρος της Έλενας Παπαρίζου δεν ήθελε να πει κάτι για το θέμα και αρκέστηκε στα εξής: «Η κυρία Παπαρίζου δεν επιθυμεί προσωπικά της δεδομένα και στοιχεία να γίνονται προϊόν δημοσιότητας και για αυτόν τον λόγο επιλέγει να μην απαντά στα Μέσα. Οι αξιώσεις θα λυθούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων».

gossip-tv.gr

Σχετικά άρθρα