Κάλεσμα συμμετοχής σε μελέτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

fΣκοπός είναι να κατανοήσουμε καλύτερα διάφορους παράγοντες που είτε προδιαθέτουν είτε προστατεύουν από την εκδήλωση διαταραχών στο φάσμα της σχιζοφρένειας.

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε ερευνητική μελέτη.

Η μελέτη απευθύνεται σε υγιή άτομα από το γενικό πληθυσμό (χωρίς προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό διαταραχών στο φάσμα της ψύχωσης). Περιλαμβάνει έλεγχο  γνωρισμάτων της προσωπικότητας και ανώτερων εγκεφαλικών λειτουργιών (όπως η μνήμη, η προσοχή, η αντίληψη).

Σκοπός είναι να κατανοήσουμε καλύτερα διάφορους παράγοντες που είτε προδιαθέτουν είτε προστατεύουν από την εκδήλωση διαταραχών στο φάσμα της σχιζοφρένειας. Απώτερος στόχος είναι να αναπτυχθούν αποτελεσματικότερες στρατηγικές πρόληψης και παρέμβασης.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2810394616 και 6975719674 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-14:00 ή με email στη διεύθυνση psyp175@psy.soc.uoc.gr. Κάθε συμμετέχοντας που το επιθυμεί, θα λάβει προσωπική ενημέρωση για τα αποτελέσματα από την αξιολόγησή του.

Τα ραντεβού για τη συμμετοχή στη μελέτη ορίζονται σε ώρα και μέρα που σας εξυπηρετεί, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο.

cretalive.gr

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

Close