ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασικός στο All-Star Game o Γιάννης

0

Αν η εξέλιξη που διαγράφεται, γίνει πραγματικότητα, τότε θα λέμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει το λεγόμενο «American Dream» για τα καλά!

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε την πρώτη καταμέτρηση για τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο All-Star Game της Νέας Ορλεάνης και ο Giannis βρίσκεται στη δεύτερη θέση των frontcourt players της Ανατολικής Περιφέρειας, πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που αφορούν στην ψηφοφορία των φιλάθλων (το 50% του συνολικού "poll"), o «Greek Freak» έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 500.663 ψήφους, ενώ ο «Βασιλιάς» έχει 595.288.

Τρίτος και σε μεγάλη απόσταση, είναι ο Κέβιν Λοβ (250.347), τέταρτος ο Τζόελ Έμπιντ (221.984) και πέμπτος ο Καρμέλο Άντονι (189.817).

Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα, πως ο Αντετοκούνμπο δύσκολα δεν θα είναι βασικός με την ομάδα της Ανατολής στο All-Star Game, μαζί με τους Τζέιμς, Λοβ, Ίρβινγκ και Γουέιντ, ενώ στη Δυτική Περιφέρεια το πάνω χέρι έχουν οι Ντουράντ, Πατσούλια (πρέπει να έχει ψηφίσει όλη η Γεωργία), Λέοναρντ,  Κάρι και Χάρντεν.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι οι Μπακς θα έχουν εκπρόσωπο στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ μετά από 13 χρόνια!

6

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ