ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Οδός Ερωφίλης: Ο δρόμος της λακκούβας και της λάσπης

0

Όταν βρέχει δεν μπορούν να μπαινοβγαίνουν στα σπίτια τους από τις λάσπες, ενώ το καλοκαίρι πνίγονται κυριολεκτικά από την σκόνη....

Ο λόγος για τους κατοίκους των οδών Ερωφίλης και Αρετούσας στο Ρέθυμνο, οι οποίοι -όπως καταγγέλλουν στην κάμερα της «Ν.Τ.»- έχουν πλέον φτάσει σε απόγνωση από την αδιαφορία που επιδεικνύει η δημοτική αρχή.

Αυτό που ζητούν είναι να γίνει άμεσα ασφαλτόστρωση του δρόμου, κάτι το οποίο όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο, όπως εξηγεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ρεθύμνου.

Είναι ένας ακόμα δρόμος στο Ρέθυμνο που έχει την δική του ιστορία. Ο λόγος για την οδό Ερωφίλης στον Μασταμπά, που είναι ένας δρόμος κάθετος στην οδό Κουρμούλη και ο οποίος είναι πυκνοκατοικημένος.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στην «Ν.Τ.», το οδόστρωμα βρίσκεται σε μαύρο χάλι -όχι το τελευταίο διάστημα- αλλά τα τελευταία χρόνια!

Οι λακκούβες, όπως κατέγραψε και ο τηλεοπτικός φακός, έχουν πέρα από κάθε αμφιβολία την τιμητικής τους σε αυτόν τον δρόμο, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην οδό Αρετούσας που είναι κάθετος στην οδό Ερωφίλης.

Και ενώ οι κάτοικοι παραπονιούνται ότι είναι ξεχασμένοι και από τον Θεό, αλλά και από τον δήμο, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μίνωας Αλεφαντινός εξηγεί στην «Ν.Τ.» τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής και οι οποίοι δεν είναι άλλοι πέρα από το «πάγωμα» των δημοπρατήσεων έργων που δυστυχώς συμβαίνει από το καλοκαίρι.

Τώρα το μόνο που έχουν να κάνουν οι κάτοικοι των οδών Ερωφίλης και Αρετούσας, είναι υπομονή μέχρι να ξεμπλοκάρει η διαδικασία των δημοπρατήσεων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ