ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Παντελίδης: Ευρήματα - σοκ από τον ιατροδικαστή.Κακώσεις στο σώμα του που δεν προκλήθηκαν στο τροχαίο

0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όπου δείχνουν ότι στη θέση του συνοδηγού ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Χθες η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη δημοσίευσε συνεντεύξεις των ιατροδικαστών , Σωκράτη Τσαντίρη και Κωνσταντίνου Ανδρέου οι οποίοι εξήγησαν πως κατέληξαν στην έκθεσή τους που παρέδωσαν προκειμένου να φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα, που θα αναλάβει την υπόθεση ότι στη θέση του οδηγού δεν ήταν ο Παντελής τη στιγμή που συνέβη το τροχαίο.

Σήμερα η εφημερίδα Εspresso αναφέρει νέα στοιχεία για την υπόθεση του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελίδη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κ. Ανδρέου στο σώμα του τραγουδιστή βρέθηκαν κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από το θανατηφόρο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016 και δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη τελικά πριν το τροχαίο. Στην έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρεται ότι ο τραγουδιστής είχε κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε με την 31χρονη Μίνα Αρναούτη και την 23χρονη Φρόσω Κυριάκου.

Σύμφωνα με την έκθεση που συνυπογράφουν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππος Κουτσάφης και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο κ. Ανδρέου περιγράφει μεταξύ άλλων, με κάθε λεπτομέρεια κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκαν. Πάντως ο ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη δηλώνει πως ο Παντελής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ