ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Τίτλοι τέλους για τη σχέση της Έλενας Ράπτη και του Λούκα Γιώρκα

0

Ελεύθερη κι ωραία είναι πάλι η Έλενα Ράπτη. Η σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα έκανε τον κύκλο της και έριξε αυλαία έπειτα από περίπου τρία χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο γνωστός τραγουδιστής χώρισαν στις αρχές του προηγούμενου μήνα, αλλά οι πρώτες φήμες για το τέλος του ειδυλλίου τους κυκλοφόρησαν στα στέκια της σόουμπιζ μέσα στις γιορτές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εsspresso, οι δυο τους αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα από το καλοκαίρι. Το πρώην ζευγάρι διαπίστωσε ότι ήθελε διαφορετικά πράγματα για την επόμενη μέρα στη σχέση του. Η μεγάλη ρήξη στη σχέση τους ήρθε το φθινόπωρο, γεγονός που τους οδήγησε στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Το τέλος στον δεσμό τους γράφτηκε ήρεμα και πολιτισμένα και γι' αυτό η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή ένα μήνα μετά...Το ζευγάρι κατά καιρούς είχε πολλά on-off, όμως αυτή τη φορά η απόφαση του χωρισμού είναι οριστική!

Η Έλενα παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Λούκας ταξίδεψε στη γενέτειρά του, την Κύπρο, περνώντας την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του, κάτι που είχε να του συμβεί αρκετά χρόνια.

Το τέλος στο δεσμό τους γράφτηκε ήρεμα και πολιτισμένα. Μάλιστα οι δύο πρώην φαίνονται αποφασισμένοι να κρατήσουν όσο γίνεται πιο χαμηλά τους τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ