ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Το σκηνικό του καιρού για αύριο Πέμπτη

0

Συνεχίζονται οι έντονες χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, με τις σποραδικές καταιγίδες να ολοκληρώνουν το σκηνικό του καιρού για αύριο Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, στο ανατολικό Αιγαίο αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές. Ωστόσο, τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται και στα νησιά των Κυκλάδων, την Κρήτη και τις πρωινές ώρες στην Εύβοια, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, με σταδιακή, ωστόσο, βελτίωση του καιρού.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Παρά το ότι η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο, αναμένεται ισχυρός παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες.

Στην Αττική θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη,

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός αύριο στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ