ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O ιστορικός σύλλογος των αποδήμων Ρεθυμνίων της Αττικής "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" κόβει την πίτα του

0

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30 ο ιστορικός σύλλογος των αποδήμων Ρεθυμνίων της Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ’ , πρόκειται να κόψει την πίτα του Αγίου Βασιλείου ,στο πολυτελές ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, στο  Σύνταγμα.

Η σύναξη αυτή τα τελευταία χρόνια , συγκεντρώνει  το παλιό καλό Ρέθυμνο , αφού όλο και περισσότεροι Ρεθεμνιώτες σπεύδουν να προμηθευθούν πρόσκληση. Έχει καθιερωθεί στις καρδιές των αποδήμων Ρεθεμνιωτων ως το μεγαλύτερο και κοσμικώτερο event, προσελ-κύοντας ακόμη και τους  μόνιμα εγκαταβιούντες  Ρεθεμνιώτες οι οποίοι  τιμούν με την παρουσία τους με αυξητική τάση ετησίως.

Την πίτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κος Ευγένιος , ύστερα από πρόσκληση του συλλόγου .

Το ΔΣ του συλλόγου όπως κάθε χρόνο τιμά διάφορες προσωπικότητες του Ρεθύμνου , που έχουν καταξιωθεί στο χώρο των γραμμάτων , των τεχνών , της επιχειρηματικότητας κά.

Τιμώμενα πρόσωπα για φέτος επέλεξε την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κα Ειρήνη Πετρουλάκη – Κιουρτσόγλου  και  τον επιχειρηματία κο Νίκο Δασκαλαντωνάκη Mr Grecotel.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η μικτή χορωδία του ομίλου ΟΤΕ Αθηνών υπο την διεύθυνση του μαέστρου κου Δημητρίου Μπουζάνη.

Από το Ρέθυμνο έχουν προσκληθεί ο λυράρης κος Αλέξανδρος Παπαδάκης και ο λαουτιέρης κος Γιώργος Ψαράκης που θα παίξουν κρητικούς σκοπούς ,ενώ το λαογραφικό χορευτικό συγκρότημα ΚΡΗΤΕΣ του κου Γιώργου Πετρακη θα σύρει το χορό.

Θα τιμηθούν οι νέοι Ρεθύμνιοι φοιτητές  που εισήλθαν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ.

Ενώ συντροφιά θα  κρατήσει η μπάντα ευρωπαικής μουσικής για όμορφο ξεφάντωμα.

Την ίδια βραδιά θα παρουσιαστεί το νέο λεύκωμα στον απόηχο των 150 ετών του Αρκαδίου όπου θα περιλαμβάνει κυρίως φωτογραφικό  υλικό όλων των επίσημων τελετών  του συλλόγου ς , υπο το τίτλο «ΑΡΚΑΔΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ» και αφιερώνεται στα 25 έτη Πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχη κου Βαρθολομαίου και στα 5 έτη ως Επιτίμου Προέδρου του συλλόγου ,με χορηγία του κου Νίκου Δασκαλαντωνάκη.

Παρακαλώ να προηγηθούν εγκαίρως κρατήσεις θέσεων  ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μείνουν Ρεθεμνιώτες εκτός, όπως άλλες χρονιές.  Η προσέλευση των Ρεθεμνιωτών ειδικά σε μια τέτοια εκδήλωση αγάπης και συναδέλφωσης είναι απαραίτητη. Σας περιμένουμε με χαρά. Είναι η πλέον επιτρεπτή επιβεβλημένη  μεταδοτική είδηση, που θα φέρει κοντά συμπατριώτες, συμμαθητές , φίλους , συγγενείς κα.  Δηλώσεις συμμετοχής στη (γεν. γραμ.)κα Ελ. Λιαναντωνάκη 6947791840 & (αντιπρόεδρο α΄)Ελ. Τζιφάκη 210-8030642, αντιπρόεδρο β ΄κα Ελ. Σταμαθιουδακη  210-7785792

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ