ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εθελοντική προσφορά αίματος και εγγραφή δοτών μυελού των οστών στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

0

Την περασμένη Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13:00 στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου,  διεξήχθη ενημερωτική ομιλία από τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου « Δότες Ζωής », στους σπουδαστές και το προσωπικό του Τ.Δ.Α., στα θέματα της εθελοντικής αιμοδοσίας, της δωρεάς μυελού των οστών και των αιμοποιητικών κυττάρων.

Εν συνεχεία, την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017, από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε, εντός της Σχολής, εθελοντική αιμοδοσία και εγγραφή υποψηφίων δοτών μυελού των οστών, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης, αλτρουισμού και αγάπης. Εθελοντές αιμοδότες και υποψήφιοι δότες μυελού των οστών, με αισθήματα προσφοράς και με ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία, χάρισαν για ακόμη μία φορά από το περίσσευμα της αγάπης τους, συμβάλλοντας στην επίτευξη του στόχου της συγκέντρωσης μονάδων αίματος για την Τράπεζα Αίματος Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι δράσεις αυτές, διοργανώθηκαν από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου , με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου « Δότες Ζωής ».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ