ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί

0

Το παιδικό θέατρο «Δελφινάκι» παρουσιάζει το Σάββατο 11 Μαρτίου το έργο «Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ».

Το παιδικό θέατρο «Δελφινάκι» από την αρχή της διαδρομής του, πριν από 32 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής, η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά, τη «Χιονάτη». Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

Ηθοποιοί: Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Ιωάννα Προσμίτη, Γιάννης Κωσταράς, Έλενα Αθανασοπούλου, Πάτρικ Τοχουμίδης, Θανάσης Λιούνης Σκηνοθεσία: Γιώργος  Γρηγοριάδης Μουσική: Σωτηρία Κολόζου Σκηνικά-Σκηνογραφία: Ελένη Ζελίνου Κοστούμια: Έφη Γαβροπούλου Χορογραφίες: Έλλη Λορέντη

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Μαρτίου, στον κινηματογράφο «CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ», στις 16.15 και τις 18.00.

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση (από το ταμείο του κινηματογράφου): 7 €, Ταμείο: 8 €. Δώρο σε κάθε παιδί ένα διπλό επιτραπέζιο παιχνίδι και οι φιγούρες του παραμυθιού. Πληροφορίες: 693 29 31 731

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ